Jukurit teki jatkosopimuksia – Linus Nässén ja Oliver Larsen jatkavat Mikkelissä kaudella 2023–24

LIIGA / Uutinen
Linus Nässén edustaa Jukureita myös kaudella 2023–2024.
Kuva © Jarno Hietanen
Linus Nässén ja Oliver Larsen jatkavat Mikkelissä myös ensi kaudella.

Mikkelin Jukurit tiedotti Linus Nässénin ja Oliver Larsenin jatkosopimuksista Jukurit–Sport-ottelun toisella mainoskatkolla.

Larsenin ja Nässénin jatkosopimukset ovat yksivuotisia. Molemmat puolustajat pelaavat Jukureissa toista kauttaan. Nässén on tehnyt tällä kaudella 35 ottelussa 15 tehopistettä ja Larsen puolestaan 24 ottelussa 13 tehopistettä. 

Jukureiden kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi tiedotteessa, että useat Liiga-seurat olivat puolustajien perässä.

– Heistä on tullut tärkeä osa joukkueen runkoa, ja kaksikolle on luvassa isoa roolia myös ensi kaudella. Molemmat tulevat varmasti kehittymään tämän loppukauden sekä kesän aikana, joten ensi kaudella heiltä odotetaan vielä enemmän.

Sekä tanskalainen Larsen että ruotsalainen Nässén korostivat sitä, että Jukureissa on hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana.

– Pidän paljon koko Jukureiden organisaatiosta, ja koen, että täällä on meneillään jotain todella hyvää. Siksi olen innoissani mukana tässä myös ensi kaudella, Nässén kommentoi.

– Olen jo tähän mennessä pystynyt ottamaan nimenomaan Jukureissa isoja askelia eteenpäin pelaajana, ja uskon että se tulee jatkumaan myös ensi kaudella. Lisäksi joukkueessa on todella hyvä yhteishenki, ja olen viihtynyt täällä erittäin hyvin, Larsen säesti.

Nässén juhlisti jatkosopimustaan iskemällä maalin Sportia vastaan. Jukurit johtaa ottelua kahden erän jälkeen maalein 3–2.

» Lähetä palautetta toimitukselle