Jukurit täydensi valmennustaan psyykkisillä valmentajilla - "Kilpailuetua on pyrittävä hakemaan jokaiselta mahdolliselta osa-alueelta"

LIIGA / Uutinen
Pekka Kangasalusta saa valmennusryhmäänsä vahvistusta.
Kuva © Oskari Mäkisarka / oskari.makisarka@jatkoaika.com
Mikkelin Jukurit vahvistaa valmennustaan kahdella nimellä, kun henkiset valmentajat Eeva Kettunen ja Will Critchley liittyvät ryhmään.

Eeva Kettunen ja Will Critchley toimivat tulevalla kaudella Jukureiden liigajoukkueen pelaajien sekä valmentajien psykologisena tukena.

− Erot huipputasolla ovat niin pieniä, että kilpailuetua on pyrittävä hakemaan jokaiselta mahdolliselta osa-alueelta. Fysiikkapuolella olemme jo erittäin hyvällä tasolla, ja viime talvena aloitettu työ psykologisessa valmennuksessa jatkuu varmasti nyt tehokkaasti Eevan ja Willin tuella, Jukureiden päävalmentaja Pekka Kangasalusta ennakoi.

Sekä Kettunen että Critchley ovat valmistuneet Jyväskylän yliopiston urheilu ja- liikuntapsykologian maisteriohjelmasta ja heiltä löytyy aiempaa kokemusta psyykkisestä valmentamisesta urheilujoukkueissa.

Molemmilta löytyy myös urheilutaustaa: Kettunen on pelannut pesäpalloa Superpesis-tasolla ja Critchley suunnistaa maajoukkuetasolla Kanadan väreissä. 

− Henkinen vahvuus on tärkeä osa jokaisen urheilijasuoritusta, joten siksi on erittäin tärkeää panostaa myös tämän osa-alueen harjoitteluun. Toivomme inspiroivamme joukkuetta saavuttamaan täyden potentiaalinsa ja pelaamaan rohkeasti niin yksilöinä kuin joukkueena, Kettunen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle