Jukurit sopimukseen kolme nuoren hyökkääjänsä kanssa − Nikkanen jatkaa joukkueessa

LIIGA / Uutinen
Nikkanen kiekkoilee tulevallakin kaudella Jukureissa.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Jukurit jatkoi kolmen nuoren hyökkääjänsä sopimuksia. Mikkeliläisryhmän kanssa sopimukset tekivät Henri Nikkanen, Perttu Kiesilä sekä Kalle Matikainen.

Jukurit teki jatkosopimuksen Henri Nikkasen kanssa. Hänen lisäkseen joukkueessa jatkavat A-nuorissa pelanneet Perttu Kiesilä ja Kalle Matikainen. Nikkasen ja Matikaisen sopimukset kattavat tulevan kauden, Kiesilän sopimus on puolestaan 2+1-vuotinen. 

Nikkanen on kuluvalla kaudella esiintynyt Liigassa 17 ottelussa, joissa on kerännyt kolme syöttöpistettä. Nuorten SM-liigassa 18-vuotias keskushyökkääjä on tehtaillut 25 ottelussa tehot 9+13. 

− Nikkanen ymmärtää peliä hyvin ja on kiekollisesti taitava, kookas ja ulottuva keskushyökkääjä, jolla on edelleen paljon kehityspotentiaalia jo pelkästään fyysisen vahvistumisen kauttakin, arvioi Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari.

21-vuotias Kiesilä on toiminut kuluvalla kaudella Jukurien A-nuorten kapteenina ja iskenyt 45 ottelussa 25 tehopistettä. 19-vuotias Matikainen on puolestaan joukkueen tehokkain hyökkääjä, kun 45 ottelussa ovat syntyneet tehot 20+19. 

− Kiesilällä on toimivat hoksottimet, ja hän ymmärtää peliä ja ennakoi pelitilanteita hyvin. Matikaisella on taito haistaa maalipaikkoja. Hän on pelissään suoraviivainen ja tunnollinen kahden suunnan hyökkääjä, joka laukoo tarkasti ja terävästi, Holtari kuvaili.

Jukureilla on tällä hetkellä 17 pelaajasopimusta kaudeksi 2020-2021.

» Lähetä palautetta toimitukselle