Jukurit solmi jatkosopimuksia – Niclas Lundgren ja Oskars Batna nähdään Mikkelissä myös ensi kaudella

LIIGA / Uutinen
Niclas Lundgren kuuluu Jukureiden luottopuolustajiin.
Niclas Lundgren ja Oskars Batna kiekkoilevat heimopaidassa myös ensi kaudella.

Mikkelin Jukurit tiedotti Niclas Lundgrenin ja Oskars Batnan jatkosopimuksista Jukurit–Lukko-ottelun ensimmäisen erän ensimmäisellä mainoskatkolla. Molempien pelaajien jatkosopimukset ovat yksivuotisia.

Batna on tehnyt tällä kaudella 38 ottelussa tehot 4+6. Latvian maajoukkuehyökkääjä on pelannut ennen Liigaan siirtymistä muun muassa Ranskan pääsarjassa ja KHL:ssä. Peruspuolustajaksi profiloitunut Lundgren on aikaisemmin urallaan pelannut yhdeksän kautta SHL:ssä. Tällä kaudella hän on tehnyt Liigassa tehot 1+4.

Jukureiden kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen kommentoi seuran tiedotteessa, että molemmat pelaajat ovat tärkeitä palasia ensi kauden joukkueessa. Lundgren ja Batna viihtyvät hyvin Mikkelissä ja he korostavat Jukureiden toimivaa arkea ja kehittymismahdollisuuksia.

– Vaikka kaupunkina Mikkeli ei ole suurin, on täällä kaikki mitä tarvitsen ja keskittyminen pysyy jääkiekossa, Batna kertoi.

– Tykkäämme asua Mikkelissä, sillä arki toimii täällä. Meillä on hallilla erinomainen henkilökunta, jonka kanssa on mukavaa työskennellä ja kehittyä päivittäin, sanoi puolestaan Lundgren.

» Lähetä palautetta toimitukselle