Jukurit solmi jatkosopimukset Jormakan ja Mäkisen kanssa

LIIGA / Uutinen
Pekka Jormakka nähdään jukuripaidassa myös ensi kaudella.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://www.facebook.com/makisarkaphoto
Ensi kauden kattavat sopimukset syntyivät, kun Jukurit käytti optionsa, jotka sillä oli hyökkääjien kanssa.

Pekka Jormakka, 31, ja Otto Mäkinen, 23, jatkavat ensi kaudellakin Jukurien riveissä. Jormakalle tuleva kausi on mikkeliläisseurassa toinen ja Mäkiselle neljäs. Mäkisen tapauksessa sopimus syntyi alkukauden pelien perusteella.

− Olemme todella tyytyväisiä, että olemme onnistuneet Oton kanssa hänen projektissaan. Mutta matka on vasta alussa, ja näemme että Otolla on vielä runsaasti ulosmitattavaa potentiaalia. Hän tulee olemaan iso palanen ensi kauden joukkueessa, sanoo Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen tiedotteessa.

Kokenut Jormakka kantaa Hakkaraisen mukaan ensi kauden Jukureissa isoa vastuuta. Laitahyökkääjä kärsi alkukaudella loukkaantumisista.

− Pekan option käyttö oli meille itsestäänselvyys jo syyskauden esitysten perusteella. On mahtavaa, että hän haluaa jatkaa täällä, koska jo pelkästään Pekan kokemus ja sen myötä tullut johtajuus kopissa sekä sen ulkopuolella tulee olemaan suuri voimavara koko joukkueelle myös ensi kaudella.

Jormakka on tehnyt tällä kaudella 18:ssa ottelussa tehot 4+6=10 ja Mäkiselle 35:ssä kamppailussa pisteitä on kertynyt 5+10=15.

» Lähetä palautetta toimitukselle