Jukurit saa pitää peliaikakuninkaansa − Larsen jatkaa puolustuskalustossa

LIIGA / Uutinen
Oliver Larsen on jaetulla kärkitilalla Jukurien puolustajapistepörssissä.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://www.facebook.com/makisarkaphoto
Lainasopimuksella syksyn Jukureissa kiekkoillut Oliver Larsen jatkaa mikkeliläisryhmän riveissä.

Oliver Larsen siirtyi SHL-joukkue Oskarshamnista lokakuussa Jukureihin joulutaukoon saakka ulottuneella sopimuksella. Osapuolet neuvottelivat jatkosta ja pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksen jatkosta. 22-vuotiaan puolustajan uusi kontrahti Jukurien kanssa kattaa loppukauden lisäksi myös ensi kauden.

− Jo ensimmäisen viikon jälkeen minulle oli selvää, että haluamme Oliverin pelaavan Mikkelissä ensi kaudella. Oliverin monipuoliset pelilliset taidot vakuuttivat minut sekä valmennuksen välittömästi, ja mielestäni hän on yksi parhaista Jukurihistorian puolustajista, kommentoi Jukurien kehityspäällikkö Mikko Hakkarainen.

Larsen on pelannut mikkeliläisryhmässä 19 ottelua ja tehnyt niissä tehot 1+10=11. Tanskalaispuolustaja on joukkueen peliaikatilaston kärkinimi 22.45 minuutin keskimääräisellä jääajallaan.

− Pidän suomalaisesta tavasta pelata jääkiekkoa, jonka lisäksi NHL-taustaiset valmentajat pystyvät auttamaan minua kehittymään entistä paremmaksi pelaajaksi. Koen että valmentajat ovat olleet tyytyväisiä peliesityksiini, ja olen sitä kautta saanut pelata paljon. Jukurien pelisysteemi sopii minulle, Larsen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle