Jukurit nappasi A-nuorissa palkitun puolustaja Haartin pitkällä sopimuksella

LIIGA / Uutinen
Jukurit vahvistuu nuorella puolustajalla.
Kuva © Timo Savela
Mikkelin Jukurit on tehnyt sopimuksen A-nuorissa viime kausilla tehoilleen puolustaja Jaakko Haartin kanssa.

Jaakko Haarti siirtyy Jukureihin 2+1-vuotisella sopimuksella. 20-vuotias puolustaja liittyy mikkeliläisryhmän vahvuuteen välittömästi.

Oikealta laukova Haartin suunnitelmana oli pelata tällä kaudella Yhdysvalloissa NCAA-yliopistosarjaa, mutta suunnitelmat muuttuivat ja hän palasi Suomeen. Puolustaja kävi aiemmin Pelicansin testissä, mutta jäi vaille sopimusta. Tällä kaudella hän on pelannut neljä ottelua Kiekko-Espoon A-nuorissa tehoilla 1+3.

Viime kaudella Haarti pelasi hopeaa kauden päätteeksi saavuttaneessa Bluesin A-nuorten joukkueessa. Puolustaja tehtaili runkosarjassa 50 ottelussa tehot 14+14 ja pudotuspeleissä 11 ottelussa pisteet 1+2. Haarti palkittiin sarjan parhaana puolustajana ja hänet valittiin myös sarjan ykköstähdistökentälliseen.

- Jukurit oli vahvasti Jaakko Haartin perässä jo viime keväänä. Nyt osui hetki kohdalleen ja odotamme pelaajan pelaavan tällä kaudella sekä Jukurien A-nuorten että Liiga-joukkueen otteluita. Pelaaja on kärsinyt pienistä kolhuista tänä syksynä, mutta hän on toipunut odotetussa tahdissa ja odotamme hänen olevan pelikuntoinen aivan lähiaikoina, kertoi Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari.

» Lähetä palautetta toimitukselle