Jukurit lainaa rotaatiopelaajiaan Mestikseen: Randelin Joensuuhun, Kiesilä Imatralle

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Randelin siirtyy loppukaudeksi JoKP-maalille.
Kuva © Jarno Hietanen
Sekä Randelinin että Kiesilän pestit kestävät loppukauden. Jukureilla on kuitenkin oikeus kutsua kumpikin tarvittaessa takaisin.

Jukurit tiedotti lauantaina lainaavansa kaksi pelaajaansa Mestikseen. Keskushyökkääjä Perttu Kiesilä suuntaa Imatran Ketterään, maalivahti Eetu Randelin puolestaan Joensuun Kiekko-Poikiin.

Randelin on torjunut tällä kaudella kuudessa Liiga-ottelussa. Torjuntaprosentti otteluissa on ollut 83,60 ja päästettyjen maalien keskiarvo 4,53. Randelinin ensimmäinen voitto miesten peleissä antaa vielä odottaa itseään.

Liiga-pelien lisäksi Randelin on torjunut tällä kaudella Jukurien U20-joukkueessa 11 ottelua. Joukkue on oman jatkolohkonsa kärjessä. 

Kiesilä on pelannut tällä kaudella Jukureissa 15 Liiga-kamppailua tehoin 0+2. Hän kävi syksyllä lisäksi kuuden ottelun lainalla Mestiksessä, tuolloin SaPKon riveissä. 22-vuotias Kiesilä pelaa ensimmäistä kauttaan miesten sarjoissa.

Kumpikin laina on loppukauden mittainen, mutta tiedotteen mukaan Jukureilla on oikeus kutsua pelaajat tarvittaessa takaisin. Sekä Kiesilän että Randelinin sopimus Jukureihin kattaa myös ensi kauden.

» Lähetä palautetta toimitukselle