Jukurit ja SaiPa vaihtokaupoilla − Haarti Lappeenrantaan, Peltomäki Mikkeliin

LIIGA / Uutinen
Niklas Peltomäen matka jatkuu Mikkeliin.
Jukurit ja SaiPa ovat sopineet vaihtokaupasta, jossa puolustajat Jaakko Haarti ja Niklas Peltomäki vaihtavat osoitteita keskenään.

Jukureissa syksystä 2019 saakka pelannut Jaakko Haarti siirtyy loppukauden mittaisella lainasopimuksella SaiPan riveihin. Jukurit saa miehistöönsä puolestaan SaiPassa tällä kaudella kiekkoilleen Niklas Peltomäen, jonka lainasopimus kattaa niin ikään loppukauden. Molemmilla on sopimus seuroihinsa vielä ensi kaudesta.

Haarti on kärsinyt loukkaantumisista ja niiden vuoksi viime sekä tämän kauden aikana liigaotteluita on tullut vyölle ainoastaan 12 kappaletta. Tänä syksynä 22-vuotias puolustaja on pelannut lainalla Mestiksessä SaPKon ja IPK:n riveissä seitsemän ottelua.

Peltomäki siirtyi täksi kaudeksi SaiPaan. Viime kaudella hän edusti Ässiä sekä Ilvestä, johon siirtyi tammikuussa vaihdossa Nikolas Matinpaloon. Tällä kaudella hän on pelannut Liigassa 27 ottelua ilman tehopisteitä.

Haartilla ja Peltomäellä löytyy yhteistä historiaa juniorivuosilta, sillä he pelasivat Bluesin U18 -ja U20-joukkueissa samaan aikaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle