Jukurit irtisanoo toimitusjohtajansa – hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka ottaa vetovastuun

LIIGA / Uutinen
Neljänteen liigakauteensa lähtevä Jukurit järjesteli toimistoaan jälleen uusiksi.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Oman liigakautensa huomenna avaava Mikkelin Jukurit on päätynyt järjestelemään taustaorganisaatiotaan uudelleen. Järjestelyn seurauksena toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan toimet yhdistyvät.

Mikkelin Jukurit järjestelee taustaorganisaatiotaan uudelleen ja muuttaa organisaatiorakenteensa neljän tulosyksikön varaan. Tulosyksiköt yhdessä ovat vastuussa seuran operatiivisesta toiminnasta. Muutoksen myötä seuran toimitusjohtajana vajaan vuoden toiminut Pasi Kautonen jättää seuran. Toimitusjohtajan tehtävät ottaa hoitaakseen seuran hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka.

Rakenteen muutoksella ja toimitusjohtajan sekä puheenjohtajan toimenkuvan yhdistämisellä Jukurit hakee merkittäviä säästöjä. Neljän tulosyksikön avulla seura pyrkii tehostamaan myyntiä ja kehittämään toimintaansa.

– Etenkin pienten seurojen on oltava kaikissa toimissaan poikkeuksellisen kustannustehokkaita, jotta mahdollisimman suuri osa varoista voidaan käyttää joukkueen rakentamiseen ja kilpailumenestyksen parantamiseen. Haemme Jukureissa ketteriä ja ennakkoluulottomia ratkaisuja, joilla menestyksen saavuttaminen niin taloudellisesti kuin kilpailullisesti on mahdollista, Jukurit HC Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka sanoo seuran tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle