Jukurien valmennusryhmässä muutoksia − Suokas palaa U20-joukkueeseen, pitkän linjan jukurivalmentaja liittyy liigaryhmään

LIIGA / Uutinen
Teemu Suokas palaa takaisin tuttuihin hommiin ja liittyy U20-joukkueen valmennusryhmään.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Mikkelin Jukurien valmennusryhmään tulee yksi henkilövaihdos. Teemu Suokas palaa seuran U20-joukkueen valmennukseen ja hänen tilalleen tulee pitkään mikkeliläisessä juniorivalmennuksessa vaikuttanut Jussi Hyvärinen.

Teemu Suokas aloitti mikkeliläisryhmässä työnsä kaudella 2017-2018 U20-joukkueen apuvalmentajana. Hän toimi hetken aikaa myös U20-joukkueen päävalmentajana keväällä 2020.

Viime kaudella 29-vuotias Suokas kuului Jukurien liigajoukkueen valmennusryhmään hoitaen muun muassa fysiikkavalmentajan tehtäviä. Nyt hän palaa takaisin U20-joukkueen valmennusryhmään.

Suokkaan paikan liigajoukkueen valmennusryhmästä ottaa Jussi Hyvärinen. 44-vuotias Hyvärinen on toiminut pitkään seurassa juniorivalmentajana ja valmentanut useita eri ikäryhmiä. Hän kuului myös kaudella 2011-2012 Jukurien edustusjoukkueen valmennusryhmään. Viime kaudella hän toimi Jukurien U16-joukkueen päävalmentajana.

Valmennuskokemusta Hyväriseltä löytyy myös HPK:n ja SaiPan juniorijoukkueista sekä Pelicansin liigajoukkueesta, jonka videovalmentajana hän toimi kolmen kauden ajan 2008-2011. Jukurien valmennusryhmään hän tulee juuri videovalmentajan rooliin. Hyvärisen pesti alkaa 1. elokuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle