Jukurien penkin taakse kokemusta ja venäläisväriä − Surenkin ja Krivokrasov täydentävät valmennusryhmän

LIIGA / Uutinen
Jukurien valmennusryhmään tulee muutoksiakin, mutta Teemu Suokas jatkaa tuttuna kasvona mukana.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Mikkelin Jukurien valmennusryhmä tulevalle kaudelle on selvillä. Olli Jokisen apumiehiksi saapuvat Vesa Surenkin sekä Sergei Krivokrasov.

Olli Jokisen johtama Mikkelin Jukurien tulevan kauden valmennusryhmä täydentyy Vesa Surenkinilla sekä Sergei Krivokrasovilla. Heidän lisäkseen valmennusryhmään kuuluvat seurassa jatkavat Teemu Suokas sekä maalivahtivalmentaja Mika Tarvainen.

− Surenkin ja Krivokrasov ymmärtävät kansainvälisen pelaamisen vaatimustason, ja kuinka pelaajia kehitetään arjessa. He täydentävät erinomaisesti ensi kauden valmennusryhmää, johon kuuluvat myös Teemu Suokas ja Mika Tarvainen, Jokinen kommentoi.

Surenkin on valmennusurallaan toiminut muun muassa päävalmentajana Mestiksessä RoKissa sekä Salamoissa. Liigasta häneltä löytyy apuvalmentajakokemusta Jokereista. Urallaan 56-vuotias Surenkin on myös nähnyt maailmaa, sillä on valmentanut myös Kazakstanissa, Italiassa, Latviassa, Venäjällä, Ruotsissa, Itävallassa, Turkissa sekä Tunisiassa. Viimeksi hän oli valmentajatehtävissä kaudella 2019-2020 KooKoon U16-joukkueen apuvalmentajana.

Krivokrasovilla on takanaan mittava pelaajaura, jonka aikana hän pelasi muun muassa 471 NHL-ottelua ja sai vyölleen myös yhdet olympiakisat Venäjän miehistössä. Viime vuodet 47-vuotias Krivokrasov on valmentanut U18-ikäluokan joukkuetta Rocky Mountain Renegadesissa sekä South Florida Hockey Academyssa Yhdysvalloissa. Hän on valmentanut urallaan myös kotimaansa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelanneen Yermak Angarskin joukkuetta.

» Lähetä palautetta toimitukselle