Jukurien pelaajalegenda liittyy seurajohtoon − Antti Laakso aloittaa toimitusjohtajana

LIIGA / Uutinen
Mikkeliläisyleisölle pelaajana tuttu Laakso aloittaa uudessa roolissa seurassa.
Kuva © Jukurit/Mikko Kankainen
Jukureita pitkään pelaajana edustanut Antti Laakso on mikkeliläisseuran uusi toimitusjohtaja.

Jukurit on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen Antti Laakson. Hän aloittaa tehtävässään 12. huhtikuuta. Tähän saakka toimitusjohtajana on toiminut seuran hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka.

Laaksolla on mittava tausta mikkeliläisseurasta pelaajana, kun hän pelasi joukkueessa kaikkiaan yhdeksän kautta vuosina 1999−2008 ja oli voittamassa viittä Mestis-mestaruutta. 45-vuotias Laakso kantoi mikkeliläisseuran paitaa yhteensä 452 ottelussa ja hänen pelinumeronsa 12 on nykyään jäädytettynä jäähallin katossa.

Peliuransa jälkeen Laakso on toiminut elektroniikkaliike Powerin myymäläpäällikkönä vuodesta 2010 lähtien. Jukurien toiminnassa hän on ollut myös mukana Juniori-Jukurien hallituksen jäsenenä. Hän oli myös seuran puheenjohtaja vuosina 2017−2020. Laakso toimii myös U14-joukkueen vastuuvalmentajana.

− On hienoa saada kokenut kiekkomies ja liike-elämässä näytöt antanut Antti Jukurien ruoriin. Antin kokemus sekä huippukiekosta että mikkeliläisestä junioritoiminnasta yhdistettynä vankkaan liikkeenjohtamistaitoon antaa hyvän pohjan ohjata Jukureita tulevaisuudessa. Samalla Jukureissa siirrytään takaisin päätoimisen toimitusjohtajan toimintamalliin, kommentoi Toivakka.

− Jokainen kaupunki tarvitsee huipputason urheilua sekä kulttuuria elinvoimansa vuoksi. Siksi haluamme rakentaa Jukureista koko kaupungin yhteisen joukkueen. Koska alueemme on pieni, on tärkeää, että vedämme kaikki yhtä köyttä. Yhdessä kannattajiemme, yhteistyökumppaniemme sekä junioreiden kanssa olemme vahvempia, Laakso totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle