Jukurien luottohyökkääjä Piitulaiselle C-kirjain rintaan − kapteenistoon kaksi uutta jäsentä

LIIGA / Uutinen
Piitulainen ottaa tulevalla kaudella kapteenin vastuun Jukureissa.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Jukurit valitsi uudeksi kapteenikseen hyökkääjä Jesper Piitulaisen. Varakapteenien joukosta löytyy paljon kokemusta mutta myös nuorta näkemystä.

Jukurien kapteenina kaudella 2020-2021 toimii hyökkääjä Jesper Piitulainen. 28-vuotias laitahyökkääjä on kuulunut mikkeliläisryhmän kapteenistoon varakapteenin ominaisuudessa koko liigataipaleen ajan. Tuleva kausi on hänelle kaikkiaan kuudes jukuripaidassa.

− Käytännössä rooli menneisiin vuosiin ei hirveästi muutu. Tykkään näyttää esimerkkiä jäällä, ja olla järjen ääni kopissa silloin, kun sitä vaaditaan. Erityisesti nuorille pelaajille pyrin olemaan paljon tukena ja linkkinä valmennukseen. Minulle voi olla joskus helpompi puhua kuin Makolle (päävalmentaja Marko Kauppinen) suoraan, Piitulainen totesi.

Varakapteenin A-kirjaimet paitaansa saavat Ville Hyvärinen, Anssi Löfman ja Mikko Kokkonen. Hyvärinen on kuulunut Jukurien kapteenistoon kahdella edelliskaudellakin ja Löfmankin hoiti varakapteenin tehtävää myös aiemmin SaiPassa. 19-vuotias Kokkonen on puolestaan kapteenistossa ensimmäistä kertaa.

− Piitulainen on pelaaja, jota arvostetaan joukkueessa ja joka itse aidosti ottaa vastuuta joukkueesta. Kokkosessa taas on paljon mikkeliläisyyttä ja nuoresta iästään huolimatta kokemusta. Hänelle tämä on myös mahdollisuus oppia ja kasvaa siihen rooliin, joka hänelle voi olla tarjolla tulevaisuudessa, jukuriluotsi Kauppinen kommentoi.

− Löfman taas on uusi joukkueessa, mutta hän on kokenut ammattimies niin pelaajan kuin tässä roolissa. Hyvärinen taas on joukkueen koppisielu. Jos jonkun on lähdettävä eturintamaan, se on hän.

» Lähetä palautetta toimitukselle