Jukurien koronavyyhti laajenee − myös Liiga-joukkue karanteeniin

LIIGA / Uutinen
Jukurien Liiga-joukkue on asetettu karanteeniin.
Kuva © Toni Takala

Jukurit tiedottaa verkkosivuillaan, että maanantai-iltana todetut koronavirustartunnat seuran U20-joukkueessa ovat johtaneet koko U20- ja Liiga-joukkueen karanteeniin asettamiseen. Tartunnan saaneet ovat oireettomina ehtineet altistaa molemmat joukkueet virukselle. Yhteensä tartuntoja on todettu jo 20.

14 päivän karanteeniin joutuvat Jukurien pelaajat, huoltohenkilöstö, valmentajat ja joukkueenjohtajat. Myös U20-joukkueen valmennus on altistunut virukselle.

Tartunnan saaneet ovat kaikki kotihoidossa ja osa heistä on oireettomia. Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Essoten jatkaa altistuneiden kartoitusta.

Karanteenin seurauksena U20-joukkueen viikonlopun ottelut on peruttu, samoin Liigan harjoitusottelu torstaina 17.9. Jukurien ja KooKoon välillä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Uutinen
Liigan Tallinnan-matka peruttiin − korona siirsi neljän joukkueen ottelut takaisin Suomeen
23.10.2020 0:04
Liigan Tallinnan-kursio peruttiin koronapandemian takia. Tallinnassa pelattavaksi tarkoitetut kaksi ottelua on siirretty pelattavaksi tutuissa Liiga-kaukaloissa 30.1.2021.
Uutinen
Kärpissä toinen koronatartunta – kolmetoista KalPa-pelaajaa karanteeniin
19.10.2020 16:10
Kärppien joukkueelle viikonloppuna tehdyissä koronavirustesteistä löytyi yksi tartunnan saanut pelaaja, joka oli kokoonpanossa perjantain KalPa-ottelussa.

Lue myös