Jukurien U20-joukkueessa kolme koronatartuntaa − koko joukkue karanteeniin, altistuneissa myös liigapelaajia

LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Mikkelin Jukurien nuorten SM-liiga-joukkue on asettu kokonaisuutena karanteeniin, kun sen pelaajista kolmella on todettu koronavirustartunta. Altistuneiden joukossa on myös viisi liigajoukkueen pelaajaa.

Kolmella Mikkelin Jukurien U20-pelaajalla on todettu koronavirustartunta maanantai-iltana. Seura tiedotti asiasta liigaseuran verkkosivuilla. Koko joukkue on asetettu välittömästi 14 vuorokauden karanteeniin.

Tämä koskee myös joukkueen kanssa tekemisissä olleita valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Sairastuneiden kerrotaan olevan lieväoireisia ja kotihoidossa.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Essoten kerrotaan selvittävän altistuneiden kokonaismäärää. Tässä vaiheessa arvio kertoo useista kymmenistä altistuneista, joiden joukossa on myös viisi Jukurien Liiga-joukkueen pelaajaa. Osa altistumisista on tapahtunut urheilutoiminnan ulkopuolella.

Todetut altistumiset ja sairaustapaukset vaikuttavat myös nuorten SM-liigan otteluohjelmaan. Suomen Jääkiekkoliitto tiedottaa muutoksista tehtyään niistä päätökset.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Uutinen
Liigan Tallinnan-matka peruttiin − korona siirsi neljän joukkueen ottelut takaisin Suomeen
23.10.2020 0:04
Liigan Tallinnan-kursio peruttiin koronapandemian takia. Tallinnassa pelattavaksi tarkoitetut kaksi ottelua on siirretty pelattavaksi tutuissa Liiga-kaukaloissa 30.1.2021.
Uutinen
Kärpissä toinen koronatartunta – kolmetoista KalPa-pelaajaa karanteeniin
19.10.2020 16:10
Kärppien joukkueelle viikonloppuna tehdyissä koronavirustesteistä löytyi yksi tartunnan saanut pelaaja, joka oli kokoonpanossa perjantain KalPa-ottelussa.

Lue myös