Jukurien U20-joukkueessa kolme koronatartuntaa − koko joukkue karanteeniin, altistuneissa myös liigapelaajia

LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Mikkelin Jukurien nuorten SM-liiga-joukkue on asettu kokonaisuutena karanteeniin, kun sen pelaajista kolmella on todettu koronavirustartunta. Altistuneiden joukossa on myös viisi liigajoukkueen pelaajaa.

Kolmella Mikkelin Jukurien U20-pelaajalla on todettu koronavirustartunta maanantai-iltana. Seura tiedotti asiasta liigaseuran verkkosivuilla. Koko joukkue on asetettu välittömästi 14 vuorokauden karanteeniin.

Tämä koskee myös joukkueen kanssa tekemisissä olleita valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Sairastuneiden kerrotaan olevan lieväoireisia ja kotihoidossa.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Essoten kerrotaan selvittävän altistuneiden kokonaismäärää. Tässä vaiheessa arvio kertoo useista kymmenistä altistuneista, joiden joukossa on myös viisi Jukurien Liiga-joukkueen pelaajaa. Osa altistumisista on tapahtunut urheilutoiminnan ulkopuolella.

Todetut altistumiset ja sairaustapaukset vaikuttavat myös nuorten SM-liigan otteluohjelmaan. Suomen Jääkiekkoliitto tiedottaa muutoksista tehtyään niistä päätökset.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös