Jukurien U20-joukkueessa kolme koronatartuntaa − koko joukkue karanteeniin, altistuneissa myös liigapelaajia

LIIGA, Muut Sarjat / Uutinen
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Mikkelin Jukurien nuorten SM-liiga-joukkue on asettu kokonaisuutena karanteeniin, kun sen pelaajista kolmella on todettu koronavirustartunta. Altistuneiden joukossa on myös viisi liigajoukkueen pelaajaa.

Kolmella Mikkelin Jukurien U20-pelaajalla on todettu koronavirustartunta maanantai-iltana. Seura tiedotti asiasta liigaseuran verkkosivuilla. Koko joukkue on asetettu välittömästi 14 vuorokauden karanteeniin.

Tämä koskee myös joukkueen kanssa tekemisissä olleita valmentajia ja muita toimihenkilöitä. Sairastuneiden kerrotaan olevan lieväoireisia ja kotihoidossa.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Essoten kerrotaan selvittävän altistuneiden kokonaismäärää. Tässä vaiheessa arvio kertoo useista kymmenistä altistuneista, joiden joukossa on myös viisi Jukurien Liiga-joukkueen pelaajaa. Osa altistumisista on tapahtunut urheilutoiminnan ulkopuolella.

Todetut altistumiset ja sairaustapaukset vaikuttavat myös nuorten SM-liigan otteluohjelmaan. Suomen Jääkiekkoliitto tiedottaa muutoksista tehtyään niistä päätökset.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös