Jukureilla ja Tapparalla pelaajaliikennettä: Suhonen matkaa Tampereelle, Tanus jatkaa Mikkelissä

LIIGA / Uutinen
Suhonen kiekkoilee loppukauden Tapparassa.
Jukureiden puolustaja Teemu Suhonen suuntaa loppukaudeksi Tapparan riveihin. Tappara-hyökkääjä Kristian Tanus puolestaan jatkaa pelejään mikkeliläisjoukkueessa.

Teemu Suhonen siirtyy Tapparaan loppukauden mittaisella lainasopimuksella. 30-vuotias puolustaja on kuluvalla kaudella pelannut Jukureiden takalinjoilla 42 ottelua tehoin 7+12.

Viime kaudella KalPa-kasvatti oli sarjan tehokkaimpia puolustajia, sillä hän sijoittui Liigan puolustajien pistepörssin jaetulle kärkitilalle Matthew Maionen, Maksim Matushkinin ja Miika Koiviston kanssa 39 tehopisteellään.

Jukureissa lainalla pelanneen Kristian Tanusin lainasopimusta on puolestaan jatkettu. 18-vuotias hyökkääjä kiekkoilee mikkeliläisjoukkueessa loppukauden sekä ensi kauden. Tällä kaudella Mestiksessä kovia tehoja nakuttanut Tanus on Jukureissa koonnut viidessä ottelussa tehot 1+1.

− Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Kristian Tanuksen mukaan ensi kauden joukkueeseemme. Tanus on tärkeä palanen tulevan kauden Jukureita. Olemme saaneet tutustua Tanukseen nyt kevään aikana Jukurit-paidassa ja uskomme, että Tanus erikoisosaamisineen tulee olemaan tärkeä palanen Jukurit-joukkueessa, kertoi Jukureiden urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

» Lähetä palautetta toimitukselle