Jukureiden tehohyökkääjä Partanen suuntaa Sveitsiin - "Saamme Mikasta vieläkin paremman pelaajan meille ensi kaudeksi"

LIIGA / Uutinen
Partanen kiekkoilee loppukauden alppimaisemissa.
Kuva © Oskari Mäkisarka
Jukurihyökkääjä Mika Partanen siirtyy loppukaudeksi lainalle Sveitsin pääsarjaan.

Mika Partanen siirtyy sveitsiläisjoukkue Lausanneen loppukauden mittaisella lainasopimuksella. 26-vuotiaan hyökkääjän sopimus Jukureiden kanssa jatkuu kuitenkin ensi kaudella.

− Sopimus auttaa Partasta pelaajana kehittymään eteenpäin ja antaa mahdollisuuden ulkomailla pelaamiseen. Jukureita tämä lainasopimus on tärkeä taloudellisesti seuraavaakin kautta ajatellen. Mika Partanen on meille tärkeässä osassa ensi kaudelle ja on tulevaisuudessa yksi avainpelaajistamme. Mika saa alleen kovatasoisia pelejä ja uskomme, että saamme Mikasta vieläkin paremman pelaajan meille ensi kaudeksi, kommentoi Jukureiden urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen.

Kesken viime kauden mikkeliläisjoukkueeseen siirtynyt Partanen on kuluvalla kaudella ollut joukkueen paras maalintekijä iskemällä 30 ottelussa 12 maalia ja kaikkiaan 24 tehopistettä. Hyökkääjä teki maajoukkuedebyyttinsä joulukuussa Venäjän EHT-turnauksessa ja hänet valittiin myös helmikuussa pelattavaan Ruotsin EHT-turnaukseen.

− Tämä oli hankala päätös, mutta kokonaisuuden kannalta oikea. Tästä huolimatta taistelemme jokaisessa tulevassa ottelussa voittamisesta kynsin ja hampain. Mahdollista on, että 1-2 muutosta tullaan vielä tekemään, mutta ainoastaan jos pystymme niillä liikkeillä tekemään ensi kaudeksi vahvemman joukkueen, Hakkarainen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle