Jukureiden ja Salosen tiet erkanevat - uutena suuntana Turku

LIIGA / Uutinen
Salonen vaihtaa seuraa Liigan sisällä.
Kuva © Saana Hakala
Jukureihin kuluvaksi kaudeksi siirtynyt Aleksi Salonen jättää mikkeliläisjoukkueen. Puolustajan uusi seura on TPS.

Aleksi Salosen sopimus Jukureiden kanssa olisi kattanut myös ensi kauden. Seura ja pelaaja päätyivät kuitenkin yhteisymmärryksessä purkamaan kontrahdin. 

Isoon rooliin hankitun JYP-kasvatin kausi mikkeliläisryhmässä ei sujunut aivan odotuksien mukaan. Hän kokosi 38 ottelussa tehot 2+13.

Salonen jatkaa uraansa TPS:n riveissä. Puolustaja teki turkulaisseuran kanssa sopimuksen, joka kattaa loppukauden lisäksi myös ensi kauden.

Jukureiden ja JYPin lisäksi Salonen on edustanut Liigassa aiemmin Tapparaa. Hän saavutti tamperelaisryhmässä kahden Suomen mestaruuden lisäksi yhden hopeamitalin. JYPissä hän voitti kertaalleen pronssia.

− Hienoa saada Aleksi mukaan joukkueeseen. Ei vain loppukaudeksi, vaan myös ensi kaudeksi. Muun muassa rightin kätisyys, erikoistilannepelaaminen sekä kokemus kevään kovista peleistä tuovat meille lisäarvoa, kertoi TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki.

− Mahtavaa liittyä mukaan organisaatioon, jolla tavoitteet ovat joka vuosi mestaruudessa. Joukkue ja taustajoukot ovat täynnä ammattilaisia, jotka janoavat menestystä, Salonen kommentoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle