Jukka Valtanen jättää tehtävänsä HIFK:n toimitusjohtajana − työn jatkaja löytyi seuran sisältä

LIIGA / Uutinen
Valtanen astuu sivuun pestistään toimitusjohtajana.
Kuva © Jussi Kivimäki
Valtanen ehti toimia tehtävässään vuodesta 2008. Hänen tilalleen toukokuussa 2022 astuu yhtiön nykyinen myyntijohtaja.

Jukka Valtanen, 60, jättää tehtävänsä Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtajana ensi vuoden toukokuussa tilikauden päätyttyä. Hänen tilalleen astuu helsinkiläisten nykyinen myyntijohtaja Markus Lindström, 49.

− Olen ollut etuoikeutetussa asemassa saadessani tehdä työtä tässä yhteisössä ja sen eteen. Uudelle osaamiselle on tehtävä joskus tilaa ja koen, että nyt on sen aika. Onneksi yhtiöstä lähteminen ei tarkoita yhteisön jättämistä ja ehkä pääsen jopa nauttimaan katsojan roolista, sanoo Valtanen tiedotteessa.

Lindström aloittaa virallisesti toimitusjohtajana 1.5.2022. Tuolloin päättyy keväästä 2008 asti käynnissä ollut Valtasen toimitusjohtajuus.

− Valtasen luistinten täyttäminen ei ole helppo tehtävä. Teimme kohtalaisen laajan haun, vaikkakin yksi itsestään selvä kandidaatti oli alun perin selvillä. Yritykset, joilla avainpelaajat kasvavat omasta putkesta, saavat aina pienen etumatkan. Markus tuntee ihmiset ja ihmiset Markuksen. Uskon, että on HIFK:lle erinomainen aika ottaa seuraava askel hänen kanssaan toteaa HIFK:n hallituksen puheenjohtaja Timo Everi.

Tuleva toimitusjohtaja Lindström aloitti myyntijohtajana HIFK:ssa tammikuussa 2013. Hän toimi vuosina 2010−11 Espoon Bluesin toimitusjohtajana.

Muokattu: 26.10.2021, kello 15.24: Lisätty tieto Lindströmin Blues-pestistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle