Juhamatti Aaltosen ensi-ilta kiinnostaa: illan Pelicans–KooKoo on varattu liki täyteen

LIIGA / Uutinen
Juhamatti Aaltonen on yksi Suomessa tunnetuimmista Euroopassa pelaavista suomalaisjääkiekkoilijoista.
Kuva © Antti Romsi - http://www.romsi.net
Pääsyliput Pelicansin tänäiseen kotiotteluun KooKoota vastaan on varattu lähes loppuun. Syy siihen on melko selkeä.

Tämäniltaisen Pelicans–KooKoo-kohtaamisen pääsyliput on varattu lähes loppuun. Lahden Isku Areenan istumapaikoilla on jäljellä enää hajapaikkoja. Kiinnostus on poikkeuksellista, sillä lintuparven tämän kauden kotiesiintymisten yleisökeskiarvo on 3882. Areenan katsojakapasiteetti on 5371.

Kiinnostuksen syy lienee kotijoukkueen supertähtihyökkääjä Juhamatti Aaltonen, joka tekee tänään kauden ensi esiintymisensä Liigassa. Pelicans hankki hänet SHL:stä Skellefteå AIK:sta aiemmin tällä viikolla.

– Väkeä tulee hyvin. Vielä emme tiedä, myydäänkö pääsyliput aivan loppuun, mutta ainakin lähelle todennäköisesti menee. Selkeä syy on tietysti Juhamatti Aaltosen ensi-ilta. Hienoa, että lahtelaiset huomioivat illan näin, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu sanoo.

Halvin tavanomainen istumapaikkalippu otteluun maksaa 25 euroa ja seisomapaikkalippu 15 euroa.

Aaltonen, 33, lukeutuu tunnetuimpiin Euroopassa pelaaviin suomalaisjääkiekkoilijoihin. Kulttipelaaja on statukseltaan yksi Liigan suurimmista tähdistä. Hän on maailmanmestari, olympiapronssimitalisti ja nelinkertainen aikuisten Suomen mestari. Kaikki SM-kullat ovat Kärppien paidasta.

Muokattu 15.2.2019 kello 17.19: Lisätty sitaatti.

» Lähetä palautetta toimitukselle