Juha Juujärvi vahvistamaan JYPin valmennusta – Anton Stråka hyökkäykseen

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Juha Juujärvi seisoo jatkossa JYPin vaihtopenkin takana.
JYP vahvistaa valmennusta Juha Juujärvellä. Hyökkäykseen saapuu lainasopimuksella Anton Stråka.

JYP tiedotti vahvistaneensa valmennustaan loppukauden kattavalla sopimuksella apuvalmentaja Juha Juujärvellä. Juujärvi korvaa valmennuksessa Jukka Varmasen, joka siirtyy seuran sisällä muihin tehtäviin.

− Juujärven loppukauden kiinnityksellä saamme kokeneen ammattivalmentajan vahvistamaan valmennustiimiämme. Juujärvellä on näkemystä nykyaikaisen pelin vaatimuksia yksilö- ja joukkuetasolla, sekä vahvaa taktista osaamista pelin kaikilta osa-alueilta, kommentoi urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

Oulusta lähtöisin olevalla Juujärvellä on päävalmentajakokemusta U20-SM:n ja Mestiksen tasoilta. Liigassa hän on toiminut apuvalmentajana Ilveksessä. Viimeisin valmennuspesti on kaudelta 2019−2020 Tapparan U20-joukkueen päävalmentajana.

JYPissä liigauransa aloittanut Anton Stråka siirtyy Jyväskylään 9. tammikuuta asti kestävällä lainasopimuksella Imatran Ketterästä.

− Anton tuo meille leveyttä alakenttien hyökkäysosastolle, ja samalla valmistaudumme paikkaamaan mahdollisten U20-MM-kisoihin lähtijöiden ruutuja. Anton on tuttu pelaaja meille ja hänestä saamme joukkueeseemme alivoimaosaamista, sekä tunnollista ja luotettavaa joukkuepelaamista, kommentoi Viitanen.

Stråka on alkukaudella pelannut Ketterässä 17 ottelua tehoin 5+8=13. Hyökkääjä edusti JYPiä viimeksi kaudella 2019–2020.

» Lähetä palautetta toimitukselle