Jori Lehterä on sivussa Tappara-hyökkäyksestä – Milo Marttinen pukee KalPa-paidan päälle ensimmäistä kertaa Liigassa

LIIGA / Uutinen
Tapparan kultakypärä Jori Lehterä ei pelaa Kuopiossa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Tappara-hyökkäyksessä Jori Lehterä tekee tilaa toiselle konkarille Kristian Kuuselalle. KalPa tekee myös pieniä muutoksia kokoonpanoon, sillä Milo Marttinen on KalPan varavahtina illan ottelussa.

Illan ainoassa Liiga-kamppailussa Tappara matkustaa KalPan vieraaksi. Tapparan kokoonpano muuttuu runsaasti edellisestä Jukurit-ottelusta, sillä yksikään ketju ei ole ennallaan. Isoin huomio on tamperelaisten hyökkäyksessä, jossa Jori Lehterä tekee tilaa konkarihyökkääjä Kristian Kuuselalle.

Lisäksi kolmannessa puolustusparissa Jesper Ahlroth väistyy Ben Thomasin tieltä, jonka aiemman paikan Mikael Seppälän rinnalta ottaa Maksim Matushkin. Kirvesrintojen maalilla jatkaa Christian Heljanko

KalPan kenttäpelaajien osalta nähdään vain yksi muutos edelliseen TPS-kamppailuun, kun Tuomas Kiiskinen palaa kokoonpanoon Benjamin Korhosen tilalle. 

KalPan puolustusparit säilyvät ennallaan, mutta ykkösmaalivahti Juha Jatkola ei ole KalPan kokoonpanossa Tapparaa vastaan. Robin Rahm on isäntien aloittava vahti illan kamppailussa ja varalla on 18-vuotias Milo Marttinen, joka pääsee ensimmäistä kertaa Liiga-ryhmän mukaan. 

» Lähetä palautetta toimitukselle