Joonas Nättinen korvaa Joonas Kemppaisen Olympialeijonissa – myös Toni Rajala jää toistaiseksi Suomeen

MAAJOUKKUE / Uutinen
Joonas Nättinen liittyy Olympialeijoniin.
Joonas Kemppainen on saanut koronatartunnan ja joutuu jäämään pois olympialaisista. Joonas Nättinen on nimetty Kemppaisen korvaajaksi.

Hyökkääjä Joonas Kemppainen joutuu jäämään pois Pekingin olympiaturnauksesta koronatartunnan takia, kertoo Suomen olympiakomitea verkkosivuillaan. Kemppaisen tilalle joukkueeseen on valittu KHL:n Severstal Tšerepovetsin hyökkääjä Joonas Nättinen.

Myös joukkueeseen nimetty hyökkääjä Toni Rajala jää toistaiseksi Suomeen korona-altistuksen takia, mutta hänen tilannettaan seurataan vielä. Seuraava mahdollisuus Pekingiin matkustamiselle on tulevana maanantaina.

Pekingiin matkustaa joukkueen mukana myös neljä varapelaajaa. Jokereista mukana ovat hyökkääjät Teemu Turunen ja Veli-Matti Savinainen sekä puolustaja Tommi Kivistö. Neljäs varamies on KHL:n Avangard Omskin puolustaja Oliwer Kaski. Kotiin jääväksi varamaalivahdiksi on nimetty Jokereiden Janne Juvonen.

Olympialaisten miesten jääkiekkoturnaus alkaa keskiviikkona 9. helmikuuta. Suomi kohtaa avausottelussaan Slovakian 10. helmikuuta.

» Lähetä palautetta toimitukselle