Joona Riekkinen siirtyy Ässiin − "Pelaaja parhaassa iässä"

LIIGA / Uutinen
Joona Riekkinen nähdään ensi kaudella patapaidassa.
Kuva © Tiia Mahkonen
Ässät on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen puolustaja Joona Riekkisen kanssa. 24-vuotias puolustaja on pelannut tähänastisen Liiga-uransa KalPan riveissä.

Joona Riekkinen on ehtinyt pelata Liigassa 191 runkosarja- ja kahdeksan pudotuspeliottelua. Runkosarjassa tehopisteitä on kertynyt 32, pudotuspeleissä yksi. Tällä kaudella Riekkinen sivusi uransa parasta noteerausta yhdeksällä (4+5) tehopisteellään.

− Riekkinen on pelaaja parhaassa iässä. Hän pelasi vahvan kauden ja oli erityisesti kauden jälkimmäisellä puoliskolla KalPan parhaita puolustajia. Monipuolisena ja hyvin liikkuvana puolustajana hänellä on kaikki edellytykset nousta tulevien vuosien aikana EHT-peleihin, Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen kommentoi.

− Koen, että Ässissä on hyvät mahdollisuudet ottaa seuraavat kehitysaskeleet uralla. Tavoitteena on nousta Liigan eliittiin omassa roolissa ja ennen kaikkea voittaa ja menestyä joukkueena. Tulevan kauden joukkueesta on hyvä fiilis ja meiltä löytyy sopivasti kokeneita pelaajia ja paljon nuorta taitoa, Riekkinen kommentoi siirtoaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle