Jokipojille viisi pelaajasopimusta - Wacklin ja Elomaa uusina kasvoina Joensuuhun

MESTIS / Uutinen
Wacklin on pelannut Mestistä aiemmin muun muassa SaPKossa.
Kuva © Timo Savela
Joensuun Jokipojat jatkoi tulevan kauden joukkueen rakentamista viiden pelaajasopimuksen verran. Kolmen jatkajan lisäksi joukkueeseen liittyy kaksi uutta pelaajaa.

Uusina miehinä Jokipoikiin siirtyvät hyökkääjät Viljami Wacklin ja Elias Elomaa.  Jatkosopimukset joensuulaisjoukkue sorvasi puolestaan Akseli Rouhiaisen, Teemu Lahtisen ja Eetu Rissasen kanssa.

Helsinkiläislähtöinen Wacklin kiekkoili viime kaudella Kiekko-Vantaassa, mutta siirtyi helmikuussa Ruotsin kolmanneksi korkeimmalle sarjatasolle Vimmerbyn riveihin. 23-vuotias hyökkääjä iski Mestiksessä 24 ottelussa tehot 3+6. Wacklinilla on aiempaa Mestis-kokemusta myös SaPKon ja Hermeksen paidoista. 

− Wacklinilla on takanaan pari rikkonaista kautta. Hyökkääjä tulee hakemaan Jokipoikiin ihan uutta alkua Mestis-uralle. Viljami on myös monikäyttöinen pelaaja pystyen hoitamaan sekä keskushyökkääjän että laitahyökkääjän tontit.

Elomaa siirtyy joensuulaisjoukkueeseen Tapparan A-nuorista. 21-vuotias hyökkääjä oli tamperelaisjoukkueen viime kauden ykköspistemies, kun hän tehtaili 46 ottelussa 20 maalia ja antoi 30 maalisyöttöä.

− Elomaa on vuonna -97 syntynyt tamperelainen, joka aloittaa ensimmäisen kautensa miesten tasolla. Taitava laitahyökkääjä oli elementissään viime kaudella Nuorten Liigassa tehden 55 peliin 54 pistettä. Pikkulinnut ovat laulaneet sen verran, että tästä kaverista kuullaan vielä tulevaisuudessa

» Lähetä palautetta toimitukselle