Jokipojat solmi neljä uutta pelaajasopimusta − Ässissä torjunut Kotkaniemi ja Nuorten Mestiksen pistelingot Joensuuhun

MESTIS / Uutinen
Kasperi Kotkaniemi siirtyy Mestikseen.
Kuva © Teemu Grönroos
Mestis-seura Jokipojat on tehnyt neljä uutta pelaajasopimusta. Yksi uusista tulokkaista on Ässissä viime kaudella torjunut maalivahti Kasperi Kotkaniemi. Myös Nuorten Mestiksestä saapuu kaksi tehokasta pelimiestä.

Joensuulainen Mestis-seura Jokipojat on tehnyt ensi kautta koskevat sopimukset maalivahti Kasperi Kotkaniemen sekä hyökkääjä Saku Kivisen kanssa. Niin ikään seuran omista junioreista Mestis-sopimuksn allekirjoittivat Aleksi Inkinen ja Ville Haapalainen.

Kotkaniemi pääsi debytoimaan kuluvalla kaudella Ässien liigajoukkueessa. Kivinen sen sijaan saapuu Joensuuhun Hermeksestä, jossa syntyivät tehot 15+15.

− Saku oli minun listani kärkipäässä, kun katselin mahdollisia uusia vahvistuksia Joensuuhun. Todella timanttinen joukkuepelaajan luonne. Pelasi parhaan Mestis-kautensa, mutta uskon että uusi ympäristö ja uudet haasteet auttavat häntä vieläkin kovempiin lukemiin, kertoo seuran päävalmentaja Joni Petrell tiedotteessa.

Kotkaniemi muodostaa Jokipoikien maalivahtikaksikon yhdessä Dominik Salaman kanssa.

− Hyvillä fiiliksillä tottakai tulen Joensuuhun. Tuttu päävalmentaja vaikutti päätökseeni tehdä sopimus Jokipoikiin. Tavoitteena on tehdä läpimurto miesten peleihin ja auttaa joukkuetta menestymään. Voittopelien jälkeen kotiyleisöllekin on ehkä jotain kivaa luvassa, Kotkaniemi heittää.

Laituri Inkinen puolestaan voitti Nuorten Mestiksen maalipörssin 31 osumalla. Keskushyökkääjänä viihtyvä Haapalainen oli samaisen sarjan pistepörssin kuudes 53 pisteellä.

Jokipojat julkistivat aiemmin kuuden muun pelaajan sopimukset: maalivahti Salama, puolustaja Santeri Silvennoisen sekä hyökkääjä Jonne Brygger tulevat uusina joukkueeseen. Jatkosopimukset allekirjoittivat Tatu Kokkola, Wiljami Kupiainen ja Miro Väänänen.

Juttua muokattu: 19.4.2019 kello 10.31: Lisätty maininta aiemmin julkaistuista sopimuksista.

» Lähetä palautetta toimitukselle