Jokipojat jatkosopimuksiin nuoren puolustajan ja maalivahtivalmentajan kanssa

MESTIS / Uutinen
Jokipojat solmi jatkosopimuksia.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Jokipojat kiinnitti tulevan kauden joukkueeseensa vahvistusta kentälle ja kaukalon laidalle. Joukkueessa jatkavat puolustaja Niko Hämäläinen sekä maalivahtivalmentaja Arto Pyykkö.

Niko Hämäläinen jatkaa Jokipojissa 1+1-vuotisella sopimuksella. 18-vuotias puolustaja teki Mestis-debyyttinsä jo kaudella 2017-2018. Viime kausi kului pääasiassa joensuulaisjoukkueen A-nuorissa, mutta hän sai vyölleen myös 11 Mestis-ottelua. A-nuorissa Hämäläinen nakutti 31 ottelussa 23 tehopistettä.

− Puolustus alkaa olemaan hyvin kasassa. Nikon sopimuksen myötä kilpailutilanteemme pakistossa kasvaa ja sehän tarkoittaa ainoastaan parempaa ja kilpailullisempaa arkea. Uskon, että Nikosta kasvaa Jokipojille ison roolin puolustaja parin vuoden sisällä, kertoi Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrell.

Joensuulaisjoukkueen valmennusryhmässä jatkaa maalivahtivalmentaja Arto Pyykkö. 51-vuotiaalla Pyyköllä on kokemusta samasta tehtävästä niin Jokipoikien edustusjoukkueesta kuin junioreistakin. Tuleva kausi on hänelle viides peräkkäinen edustusjoukkueen maalivahtivalmentajana.

− "Aatsin" jatko olikin tiedossa, kun uusia kassareita katseltiin, mutta nyt saatiin nimikin alle. Hänen jatkonsa on elintärkeä koko joukkueelle. Itse näen sen, että kenelle tarttuu kiekko ja kenelle ei. "Aatsilla" on sitten laajempi kirjo tuohon hommaan ja myös "Aatsin" mukana olo oli iso osa sitä, että saatiin kaksi potentiaalista veskaria meille. Kyllä hänen kokemuksensa tuo myös valmennustiimiin tiettyä rauhallisuutta, Petrell totesi.

− Jonin kanssa on käyty paljon keskusteluja ja todella positiivisin mielin lähden tulevaan kauteen. Maalivahdit ovat osoittaneet kyvykkyytään, Dominik Suomi-Sarjassa ja Kasperi jo ihan Liigankin puolella. Tietenkin Mestis ja sen vaatimukset ovat molemmille uusi haaste. Molemmat omaavat kuitenkin kovan potentiaalin ja odotan työskentelyä ensi kaudella heidän kanssaan, kommentoi Pyykkö.

» Lähetä palautetta toimitukselle