Jokipoikien hyökkäykseen liigakokemusta - Varttinen matkaa Porista Joensuuhun

MESTIS / Uutinen
Varttinen suuntaa tulevaksi kaudeksi Mestikseen.
Kuva © Jarno Hietanen
Jokipojat saa riveihinsä yli 100 ottelua liigakokemusta, kun hyökkääjä Matias Varttinen siirtyy Joensuuhun.

Matias Varttinen siirtyy ensi kauden kattavalla sopimuksella Jokipoikiin. Viimeiset kolme kautta 23-vuotias laitahyökkääjä on pelannut Liigaa Porin Ässissä. Kaikkiaan hänellä on liigakokemusta 139 ottelun verran.

Päättyneellä kaudella pienikokoinen (169 cm/71 kg) hyökkääjä viimeisteli 44 ottelussa tehot 2+8. 

− Olen kuullut paljon hyvää Joensuusta! Hyvällä mielellä ja innolla odotan, että saadaan hommat käyntiin. Entuudestaan tuttu päävalmentaja vaikutti päätökseeni ja näen, että Joensuu on paras paikka tässä vaiheessa uraani. Omilla vahvuuksilla pelataan ja tavoitteena on ottaa suuri rooli joukkueessa ja auttaa sitä kautta joukkuetta voittamaan pelejä ja menestymään, Varttinen kertoi.

Varttinen on Jokipoikien päävalmentaja Joni Petrellille entuudestaan tuttu pelaaja Ässistä, sillä Petrell toimi päättyneellä kaudella porilaisryhmän apuvalmentajana alkukaudesta. Hän näkee uudessa vahvistuksessa ison potentiaalin tuloksentekoon.

− Olen kyllä todella fiiliksissä, että "Vartsu" piti meitä ja Joensuuta hyvänä paikkana kehityksensä kannalta. Hän on profiloitunut Liigassa lähinnä alempien ketjujen työntekijänä, mutta mä näen hänessä kyllä ison potentiaalin tehdä tulosta, kuvaili Petrell.

− Hänen liikkeensä on Liigassakin todella hyvää, joten uskon että se tuottaa Mestiksessä paljon. Tyyppinä "Vartsu" on todella sitoutunut, urheilullinen kaikkensa joukkueensa eteen tekevä. Pienestä koostaan huolimatta hän on meille iso pelaaja

» Lähetä palautetta toimitukselle