Jokerit tavoittelee Liiga-paikkaa kaudelle 2023–24 – "Teemme kaikkemme, jotta ihmisten luottamus Jokereiden toimintaan saadaan palautettua"

LIIGA / Uutinen
Jokerit nähtiin viimeksi Liiga-kaukalossa keväällä 2014.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Jokerit julkaisi kotisivuillaan kauan odotetun uutisen, jossa seura avasi tulevaisuuden näkymiään. Joukkue tavoittelee paikkaa Liigasta syksylle 2023 ja tarvittaessa etsii uuden kodin.

Jokerit tiedotti kotisivuillaan, että joukkue tavoittelee paikkaa Liigasta kaudelle 2023–2024. Seura tulee jättämään määräaikaan mennessä lisenssihakemuksensa, jonka Liigan yhtiökokous aikanaan käsittelee. 

Jari Kurrin siirryttyä sataprosenttiseksi seuran omistajaksi antoi Helsingin Jokerit ry tukensa ja oikeuden jatkaa logon ja nimen käyttöä. 

– Arvostamme Jari Kurrin suoraselkäistä ratkaisua irrottaa Jokerit KHL:stä, kommentoi tiedotteessa Helsingin Jokerit ry:n puheenjohtaja Kim Borgström.

– Jokereissa on KHL-aikana tehty systemaattisesti töitä suomalaisen jääkiekkoilun kehittämiseksi. Tavoitteemme on ollut rakentaa mahdollisimman hyvät olosuhteet pelaajille ja valmentajille. Samaan aikaan on rehellistä todeta, että jääkiekon ulkopuolisiin asioihin liittyvät kysymykset ovat vaikuttaneet seuran maineeseen. Teemme kaikkemme, jotta ihmisten luottamus Jokereiden toimintaan saadaan palautettua, kommentoi Kurri tiedotteessa. 

Jokerit on pelannut kotiottelunsa tutussa paikassa Helsingin Ilmalassa vuodesta 1997 lähtien, mutta mikäli areenan omistuspohjassa ei tulevaisuudessa tapahdu muutoksia, on seura valmistautunut etsimään itselleen uuden kodin. 

» Lähetä palautetta toimitukselle