Jokerit taipui tasaisessa taistossa HK Vitjazille

KHL / Uutinen
Jesse Joensuun kaksi maalia ei auttanut Jokereita voittoon.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Kolmen ottelun voittoputkessa vieraskiertueelle lähtenyt helsinkiläisryhmä kärsi kiertueen toisen tappionsa, kun HK Vitjazin hyökkääjä Kaspars Daugavins ratkaisi ottelun kotijoukkueelle lukemin 4–3 voittomaalikilpailun kuudennessa parissa.

Nižni Novgorodissa pelannut Anders Lindbäck sai väistyä Janis Kalninsin tieltä maalin suulla Jokerien haastaessa Podolskin kaupunkin ylpeyden HK Vitjazin.

Tasaisen taiston avausmaalista vastasi isäntien venäläishyökkääjä Danila Moisejev toisen erän alkupuoliskolla. Reilu minuutti tuosta osumasta Jokerit juhli avausosumaansa Jordan Schroederin pöllyttäessä maaliverkkoa.

Jäähyrikkaassa ottelussa kumpikin joukkue sai vain yhden onnistumisen ylivoimakerroillaan, vaikkakin isännät saivat kuusi ja helsinkiläisryhmä seitsemän mahdollisuutta lisämaalien tekoon erikoistilanteista.

Vieraiden maaleista vastasi Schroederin lisäksi kahden maalin iltaa viettänyt Jesse Joensuu. Kotijoukkueen varsinaisen peliajan lisämaaleista vastasivat venäläishyökkääjä Zakhar Bardakov sekä latvialaishyökkääjä Kaspars Daugavins

Trilleri sai ratkaisunsa voittomaalikilpailun kuudenessa parissa, kun Daugavins laukoi kiekon reppuun ja isännät marssivat tyytyväisinä pukusuojiin 4–3-lukemin päättyneen ottelun jälkeen.

Kalninsilla oli hikinen iltapuhde, sillä torjuntoja kertyi 46 kappaletta. Virkaveli Ilja Ezhoville tilastoitiin 36 torjuntaa.

Helsinkiläisseuran kolmen ottelun vieraskiertue päättyy tulevana maanantaina kamppailuun SKA Pietaria vastaan ja podolskilaisryhmä isännöi samana iltana Riian Dinamoa.