Jokerit palaa EA Sportsin NHL-pelisarjaan

Muut Sarjat / Uutinen
Narripaitoja ei ole nähty NHL-videopelissä lähes kymmeneen vuoteen.
Kuva © Miro Pesonen - http://karhuvaari.kuvat.fi
EA Sportsin NHL-pelisarjan uusimpaan päivitykseen lisätään Helsingin Jokereiden peliasut.

Konsolipelivalmistaja Electronic Arts on solminut kumppanuuden Helsingin Jokerit ry:n kanssa. Kumppanuuden myötä Jokereiden viralliset kauden 2022–23 koti- ja vieraspeliasut lisätään pelin EASHL- ja Hockey Ultimate Team -pelimuotoihin 2. helmikuuta 2023 kello 18.00 julkaistavassa päivityksessä.

– Jokerit on edelleen yksi Euroopan tunnetuimmista ja eniten tunteita herättävistä jääkiekkobrändeistä. On hienoa tarjota Jokereiden junioripelaajille ja koko Jokerit-yhteisölle mahdollisuus edustaa joukkuettaan NHL 23 -pelissä, EA Sportsin Sr. International Marketing Manager Jason Nikkinen kertoo yhtiön tiedotteessa.

Jokerien edellisestä esiintymisestä NHL-pelisarjassa on kulunut yhdeksän vuotta. Seura oli viimeksi osa NHL 14 -peliä.

Jokereiden U20-pelaajan Onni Lindin mielestä Jokereiden paluu pelisarjaan on mahtavaa.

– Tuo extralisän pelaamiseen, että pystyy kasaamaan itselleen tärkeän jengin logolla ja väreillä varustetun joukkueen, Lind sanoo.

Kumppanuuden lanseeramisen yhteydessä EA Sports julkaisi videon, jota tähdittää liuta tunnettuja Jokerit-faneja, kuten artistit Ville Galle ja Gaselleista tuttu artisti Hätä-Miikka. Videolla esiintyy myös tubettaja ja viihteen moniosaaja Jaakko Parkkali sekä Jokerit-legenda Ossi Väänänen.

Katso video alta:

EA Sportsin tiedotteen mukaan osana kumppanuutta järjestetään lisäksi Jokerit-teemainen EASHL Thursdays -livelähetys torstaina 2.2. kello 20.30, jossa mukana ovat pelistriimaaja Rapsu, Hätä-Miikka sekä Jokereiden junioripelaajat Santeri Haakana, Tom Leppä, Onni Leppänen ja Altti Fjäder.

» Lähetä palautetta toimitukselle