Jokerit on asetettu kahden viikon karanteeniin − peräti viisi seuraavaa peliä siirretty

KHL / Uutinen
Jokerit pelasi Neftehimikiä vastaan keskiviikkona.
Kuva © Jaakko Stenroos
Jokerit asetettiin karanteeniin Neftehimik Niznekamskin joukkueessa havaittujen positiivisten koronatestitulosten takia. Yhteensä viisi helsinkiläisten ottelua siirtyy.

Jokerit pelasi keskiviikkona 9. syyskuuta ottelun Neftehimik Niznekamskia vastaan. Neftehimik lensi ottelun jälkeen Riikaan, jossa tehdyissä koronatesteissä pelaajistossa havaittiin neljä tartuntaa. 

Jokerit tiedotti perjantaina, että sen koko KHL-joukkue on asetettu kahden viikon karanteeniin Neftehimik-ottelussa tapahtuneiden virukselle altistumisten takia. Joukkue kävi koronavirustesteissä torstaina 10. syyskuuta, jolloin kaikki testit olivat negatiivisia. Jokerit noudattaa Suomen viranomaisohjeiden mukaista karanteenia.

Jokereiden karanteeni tarkoittaa sitä, että sen viisi seuraavaa KHL:n runkosarjaottelua siirtyy myöhempään ajankohtaan. Ensimmäisenä siirrettävänä otteluna on perjantaina otteluohjelmassa ollut kotiottelu Ak Bars Kazania vastaan.

Muut siirrettävät ottelut ovat kotiottelut Severstalia Tšerepovetsia ja Metallurg Magnitogorskia vastaan sekä vieraskamppailut Vitjazia ja TsSKA Moskovaa vastaan.

Muokattu: 11.9.2020, kello 12.12: Tarkennettu otsikkoa. Otteluohjelman suuret muutokset vaihdettu viiden ottelun siirtämiseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Liiga ei voi vain paeta viranomaisten selän taakse, jos kautta halutaan pelata vielä marraskuussa
27.9.2020 10:24
Toistaiseksi Liigan ja sen seurojen suunnitelmat tuhansien katsojien ottamiseen sisään kiekkokatsomoihin vaikuttavat auttamattoman puutteellisilta. Tehdään se minimi, mitä viranomaiset juuri nyt vaativat ja toivotaan parasta.
Artikkeli
Lukko-pomo Sahlstedt sanoo sen suoraan: koronakriisi voi jättää aukkoja Liiga-kartalle
25.9.2020 14:08
Korona voi koitua kohtalokkaaksi Liiga-yhteisössä. Kalle Sahlstedt kaipaa selkeämpiä linjoja vaikeuksien selättämiseen.
Uutinen
Venäläislehti: Lähes koko SKA Pietarin joukkueella epäillään olevan korona − pelaa kuitenkin Jokerien seuraavaa vastustajaa Sibir Novosibirskiä vastaan
23.9.2020 19:38
Lähes koko pelaajisto ja valmennusryhmä kokonaisuudessaan ovat SKA:n seuraavasta ottelusta sivussa karanteenin vuoksi. Valmennusvastuun ottaa seuran varapresidentti Roman Rotenberg.

Lue myös