Jokerit nöyryytti TsSKA:a kotiyleisön edessä

KHL / Uutinen
Jokerit pesi kasvonsa, kun joukkue kaatoi vakuuttavan esityksen jälkeen TsSKA:n
Kuva © Joonas Kämäräinen
Alussa moskovalaiset tarjosivat kylmää vettä helsinkiläisten niskaan, mutta lopulta Jokerit kasasi itsensä ja juhli 5–2 -voittoa ennen kolmen ottelun vieraskiertuettaan.

TsSKA:n Anton Slepyšev avasi ottelun maalihanat varsin komealla suorituksella, kun ottelua oli ehditty pelaamaan ainoastaan reilu minuutti.

Tasaisessa avauserässä nähtiin pienehkö pystynahistelu, jonka seurauksena kuuma kamppailu sai arvoistaan tunnelmaa. Ottelussa nähtiin kummaltakin joukkueelta kahdeksan minuuttia jäähyjä. Jokerit hyödynsi omista ylivoimistaan yhden, kun Nicklas Jensen taituroi kuvion päätteksi kiekon maaliin.

Toisessa erässä esiin astui Jokerit ja kolmanteen erään siirryttiin Jokerien kolmen maalin johdossa.

Ottelun loppuhetkillä nähtiin isäntäjoukkueen kaksi maalia vierailijoiden yrittäessä maalintekoa ilman maalivahtia.

Kahden maalin Jensenin lisäksi helsinkiläisseuran maaleista vastasi John Norman, Iiro Pakarinen sekä Peter Regin. Vierailijoiden kavennusosuman ottelun loppuminuuteille iski Mat Robinson. Anders Lindbäck torjui Jokerien maalilla 33 laukausta.

Helsinkiläisten matka jatkuu seuraavaksi vieraskiertueelle ja kiertueen ensimmäinen ottelu pelataan tulevana lauantaina Novosibirskissä Sibirin vieraana, josta matka jatkuu Habarovskin ja Nur-Sultanin kautta takaisin Helsinkiin. Moskovalaisryhmän seuraava peli on tulikuuma kamppailu SKA:ta vastaan kotiyleisön edessä tulevana perjantaina.