Jokerit lainasi pelaajansa Liigaan KHL-historiansa ensimmäisen kerran – Konsta Hirvonen edustaa Jukureita kahdessa pelissä

LIIGA, KHL / Uutinen
Hirvonen on pukenut tällä kaudella kahteen KHL-otteluun Jokereiden pelipaidan.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Tällä kaudella KHL- ja Mestis-kaukaloissa kiekkoillut Konsta Hirvonen pelaa Liiga-kaukalossa kahden ottelun verran Jukurien kokoonpanossa.

Helsingin Jokerien sopimuspelaaja Konsta Hirvonen, 19, on tällä kaudella pelannut Mestistä Kiekko-Vantaan riveissä kymmenen ottelua tehden kuusi tehopistettä. Lisäksi hän on esiintynyt kahdessa KHL-ottelussa Jokerien riveissä. 

Aikaisemmin helsinkiläisseuran KHL-historian aikana ei olla nähty pelaajaliikennettä Liiga-seuroihin ilman sanktioita. Kuluttaja- ja kilpailuvirasto puuttui kuitenkin tänä syksynä asiaan purkaakseen Liiga-seurojen sisäisen sopimuksen. Hirvosen lainasopimus Jukureihin on siis Jokerien KHL-historian ensimmäinen laatuaan.

Urallaan hän on voittanut HIFK:n riveissä B-nuorten Suomen mestaruuden ja Nuorten SM-liigan pronssia. Kaudella 2015–2016 hyökkääjä palkittiin C-nuorten SM-sarjan parhaana hyökkääjänä Sami Kapanen -palkinnolla.

Jukurien urheilujohtaja Jukka Holtari kertoi seuran tiedotteessa, että Hirvonen auttaa joukkueen hyökkäyskalustoa muutamien hyökkääjien puuttuessa alle 20-vuotiaiden maajoukkuekutsun ja pienten loukkaantumisten takia.

» Lähetä palautetta toimitukselle