Jokerit löysi uuden toimitusjohtajan – hevosurheilujohtaja Sami Kauhanen ottaa KHL-seuran haltuunsa

KHL / Uutinen
Sami Kauhanen (oik.) on Jokereille tuttu mies jo Jukka Kohosen aikakaudelta.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokereiden uusi toimitusjohtaja on Sami Kauhanen.

Jokereiden uusi toimitusjohtaja on Sami Kauhanen. Kauhanen aloittaa uudessa työssään virallisesti 21.2.2022.

Kauhanen on toiminut syyskuusta 2020 asti Suomen Hippos ry:n toimitusjohtajana. Yhdistys on hevosurheilun keskusjärjestö Suomessa. Tätä ennen hän työskenteli melkein kymmenen vuotta erinäisissä Veikkauksen johtajarooleissa.

49-vuotias uusi toimitusjohtaja on seuralle entuudestaan tuttu Veikkaus-vuosiltaan.

− Vuosien mittaan olen oppinut tuntemaan Samin, joka on erittäin arvostettu ja ihmisläheinen johtaja. Hän tuntee jääkiekon ja Jokerit erittäin hyvin jo entuudestaan. Uskon, että Samilla on paljon annettavaa organisaatiollemme, ja olemme erittäin iloisia, että saamme hänenkaltaisensa huippujohtajan tuomaan osaamisensa ja näkemyksensä jokeriperheeseen, Jokereiden puheenjohtaja ja GM Jari Kurri kertoo seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Kauhanen itse näkee uuden työnsä innostavana mahdollisuutena.

− Henkilökohtaisen motivaationi kannalta Jokereiden toimitusjohtajan tehtävä tuntuu itselleni täydelliseltä. Jääkiekko on lähellä sydäntäni ja Jokerit vielä lähempänä. Lähden suurella innolla uuteen haasteeseen.

Koronapandemia on rokottanut osaltaan myös Jokereita ja otteluiden yleisömääriä. Kauhanen nostaa tavoitteekseen luotsata seuran pandemian yli.

− Koronan jälkeisen ajan uudelleenrakentaminen on ehdottomasti seuralle prioriteetti. Toivottavasti tämän kauden jälkeen pääsemme eroon rajoituksista ja luomaan yhdessä uutta aikaa. Uskon, että omasta aiemmasta työkokemuksestani on hyötyä siinä, miten kommunikaatio ja yhteys kannattajiin ja yhteistyökumppaneihin rakennetaan nyt ja tulevaisuudessa.

Jokereiden edeltävä päätoiminen toimitusjohtaja, Eveliina Mikkola, poistui seuran palveluksesta syyskuussa, mistä lähtien Jokerit on etsinyt uutta toimitusjohtajaa. Tehtävää on hoitanut siitä lähtien Jari Kurri.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Uutista muokattu: 27.12.2021, kello 13.51: Uutista ja sen otsikkoa on täydennetty ja tarkennettu Jokereiden julkaiseman tiedotteen perusteella. Myös kuva on vaihdettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle