Jokerit juhli kolmannen erän maaleillaan toista perättäistä voittoaan HK Sotšin kustannuksella kotiyleisön edessä

KHL / Uutinen
Alex Grant vastasi ottelun voittomaalista.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Ottelun ainoat maalit nähtiin viimeisen kaksikymppisen aikana ja Jokerit jatkoi siitä mihin Jaroslavlissa jäi voittaen HK Sotšin 3–0.

40 minuuttia ottelusta oli tasaista vääntöä, kunnes viimeisellä kaksikymppisellä helsinkiläisseura teki kolme maalia ja Janis Kalnins torjui nollapelissään 20 HK Sotšin laukausta.

Jokerien avausmaalista vastasi Alex Grant. Muista osumista vastasivat John Norman ja Peter Regin

Illan tappio oli sotšilaisryhmän kolmas peräkkäinen. Vieraiden maalilla Maksim Tretjak sai tilastoihin 18 torjuntaa. Sotšissa pelaavan Jere Karjalaisen tilastoihin merkittiin yksi kahden minuutin rangaistus.

Seuraavaksi Jokerit isännöi tyhjin katsomoin pelattavassa ottelussa Moskovan Dinamoa tulevana tiistaina. Samana iltana Sotši saa vieraakseen Moskovan Spartakin.