Jokerit ja Salavat Julajev Ufa kohtaavat lyhyen ajan sisään toistamiseen – Saku Mäenalainen on helsinkiläisseuran kokoonpanossa

KHL / Uutinen
Edellisessä kohtaamisessa pelannut John Norman on sivussa illan ottelusta loukkaantumisen vuoksi.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Viime viikolla joukkueet kohtasivat Helsingissä, jolloin isäntäjoukkue Jokerit masensi Salavat Julajev Ufan suomalaistykit 3–1-lukemin. Tänään illan kamppailussa isäntänä toimii Salavat Julajev.

Salavatilla on sivussa venäläishyökkääjät Eduard Gimatov ja Vladislav Kartajev. Gimatov on pelannut ennen loukkaantumistaan 13 ottelussa ilman tehopisteitä ja Kartajev on 19 pelaamassaan ottelussa iskenyt yhden maalin.

Jokereilta on sivussa illan kamppailusta kaksi hyökkääjää: suomalaishyökkääjä Iiro Pakarinen ja ruotsalaishyökkääjä John Norman. Sen sijaan keskiviikkona Traktor Tšeljabinsk -vierasottelussa päähän kohdistuneen taklauksen saanut Saku Mäenalanen on pelikunnossa.

Ufalaisjoukkueen maalinsuulle luistelee suomalaisvahti Juha Metsola. Jokerien latvialaisvahti Janis Kalnins luistelee kentän toiseen päähän. Salavatin ykköshyökkäysketjun tehot on totutusti suomalaiskolmikon Markus Granlundin, Teemu Hartikaisen ja Sakari Mannisen vastuulla. 

Jokerien kokoonpano illan kamppailussa

Jesse Joensuu  – Peter Regin – Brian O'Neill 
Veli-Matti Savinainen – Jordan Schroeder – Eeli Tolvanen
Henrik Haapala – Saku Mäenalanen – Nicklas Jensen
Julius Junttila – Antti Pihlström – Marko Anttila 

Viktor Lööv – Alex Grant
Tommi Kivistö – Niklas Friman
David Sklenicka – Jonathan Pudas

Janis Kalnins (Anders Lindbäck)

» Lähetä palautetta toimitukselle