Jokerit haastaa liigajoukkueet – Pitsiturnaus avaa kiekkokauden elokuussa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Pitsiturnaukseen odotetaan matkustavan runsaasti kannattajia ympäri Suomen.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Perinteinen kiekkokauden avaustapahtuma Pitsiturnaus pelataan Raumalla jälleen 4. elokuuta. Kiinnostavin tapahtuman juhlavuoden osallistujista on kiistatta paluun Suomen kaukaloihin tekevä Jokerit. Mukana ovat myös Lukko, Ässät, TPS, SaiPa ja Sport.

Perinteikäs Pitsiturnaus pelataan Raumalla jälleen 4. elokuuta. Tänä kesänä tapahtuma viettää 30-vuotisjuhlavuottaan.

Mukana on tänä vuonna myös Helsingin Jokerit, jonka sarjapaikasta Mestikseen ensi kaudelle uutisoitiin viikko sitten. Mestis-kauteen valmistautuva Jokerit pelaa turnauksen A-lohkossa, jossa se kohtaa Satakunnan paikalliskilpailijat isäntäjoukkue Lukon ja Ässät.

– Tämä on sekä pelaajille että valmennukselle erinomainen paikka nähdä, missä Suomen kärkipelaajat ja -seurat tällä hetkellä menevät. Urheilullisesti Pitsiturnaus on meille iso ja hieno haaste. Me tulemme vetämään sata lasissa, lupailee Jokerien puheenjohtaja Mikko Saarni.

Lisäksi mukana ovat B-lohkossa pelaavat TPS, SaiPa ja Sport.

– Mahtavaa on myös nähdä "Pitsikonkarit" TPS, SaiPa ja Sport mukana. He tuovat turnaukseen paitsi kovatasoista lätkää, myös äänekkäät rytmiryhmät. Tämän kesän Pitsiturnaus tulee olemaan taatusti koko suomalaisen kiekkokansan huomion keskipisteenä, kertoo Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas.

» Lähetä palautetta toimitukselle