Jokerien Tallinnan kotiottelussa markkinoitiin Liigaa ilman, että Jokereilla oli tietoa asiasta

KHL / Uutinen
Pelicansin ja SaiPan logoilla varustetut tuopit näkyivät Jokerien katsomossa perjantaina.
Kuva © Topi Lainio

Jokerien KHL-ottelussa markkinoitiin perjantaina näkyvästi samaisessa Tondiraban jäähallissa Tallinnassa pelattavaa Liiga-ottelua Pelicansin ja SaiPan välillä. Mainosbanneri koristi hallibaarin yläseinustaa ja katsojille tarjoiltiin juotavaa sekä syötävää Liiga-seurojen logoilla ja tulevan ottelun mainoksella varusteltuna.

Liiga-ottelun mainosbanneri oli seinällä välipäivänäkin.
Kuva © Topi Lainio

Jokerien viestintäpäälliköllä Iiro Keurulaisella ei ollut asiasta tietoa lauantaina, eikä yhteysjohtajalla Jukka Räisäsellä tänään sunnuntaina.

– Ei kyllä mitään hajua, kun en käytävillä juurikaan liikkunut, Räisänen sanoo.

– Pitääpä selvitellä asiaa. Ehkä kyseessä on joku tavarantoimittajajuttu, hän jatkaa.

Liiga-markkinointi Jokerien kotiottelussa on yllättävää ja erikoista siksi, että Jokerit on kotimaassa KHL:ää pelaavana toimijana Liigan kilpailija. Toimijoiden välit ovat tunnetusti olleet jäiset siitä saakka, kun Jokerit lähti Liigasta keväällä 2014. Liigan seurat ovat muun muuassa päättäneet yhdessä olla palkkaamatta Jokereissa samalla kaudella pelanneita pelaajia.

Pelicans ja SaiPa pelaavat Tondiraba Jäähallissa Liiga-ottelun 26. päivä tammikuuta. Se on historian toinen Liiga-ottelu ulkomailla. Ensimmäinen oli Pelicansin ja HPK:n kohtaaminen samassa hallissa viime kaudella.

Jokerit voitti perjantaina Tallinnassa Moskovan Spartakin jatkoajalla 4–3. Seuran Viro-viikonloppu jatkuu tänään Tondirabassa Severstal Tšerepovetsia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle