Jokerien kotiotteluissa on toistaiseksi käytössä 4 500 hengen rajoitettu katsomokapasiteetti

KHL / Uutinen
Katsomot eivät ole täysiä Jokereillakaan vallitsevan maailmantilanteen johdosta.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokereilla on tarkat turvatoimet koronaviruspandemian vuoksi, jotta se voisi järjestää kotiottelunsa Suomessa myös tulevaisuudessa.

KHL aloitti 1. syyskuuta jokaisen seuran toimihenkilöiden koronavirustestaukset, joilla turvataan mahdollinen tartuntojen leviäminen seurojen kesken. Joukkueet eivät saa vieraspelimatkoillaan liikkua kuin rajoitetusti areenan tiloissa, lentokentällä ja hotellissa. Joukkueet liikkuvat omalla charter-lentokoneella ja linja-autolla. Ottelun päätyttyä vierasjoukkue pakkaa tavaransa ja matkustaa pois pelikaupungista.

Normaalisti Jokerien kotiotteluissa Hartwall Arenan katsomossa on saanut olla 13 349 katsojaa, mutta koronaviruspandemian vuoksi seura ottaa yhdeksään katsomolohkoon kaikkiaan 4 500 katsojaa. Istumapaikan saa valita turvavälein jokainen katsoja itse. Jokaiselle katsomolohkolle on oma sisäänkäyntinsä eikä lohkojen välillä saa liikkua. Katsomolohkoissa on oheispalvelut kioskeista saniteettitiloihin.

− On vaatinut paljon kovaa työtä saada valmiiksi suunnitelma, jonka myötä voimme iloksemme järjestää kotiottelumme Hartwall Arenalla. Tilanne on poikkeuksellinen koko maailmassa ja koskettaa aivan kaikkia, myös koko urheilu- ja kulttuuriperhettä, sanoo Jokerien puheenjohtaja Jari Kurri seuran tiedotteessa.

Jokerien ensimmäinen kotiottelu pelataan keskiviikkona 9. syyskuuta, kun Neftehimik Nizhnekamsk saapuu vieraaksi Hartwall Arenalle.

» Lähetä palautetta toimitukselle