Jokerien kotiottelu Kunlunia vastaan siirtyy – ei vaikutusta helsinkiläisseuran viikon muihin otteluihin

KHL / Uutinen
Kiinalaisryhmässä todettiin koronavirustartuntoja ennen keskiviikkoillan Jokerit-vierasotttelua.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Koronavirus sekoittaa jälleen Helsingin Jokerien kautta. Kunlun Red Star -kotiottelun uusi päivämäärä ei ole vielä tiedossa.

Kunlun Red Starin joukkueessa todettiin Helsinkiin saapuessa koronavirustartuntoja ja ottelu Jokereita vastaan siirtyy myöhempään ajankohtaan pelattavaksi. Helsinkiläisjoukkue tiedotti asiasta kotisivullaan. 

Kyseinen tapaus on tämän kauden kolmas Jokereilla, mutta tällä kertaa helsinkiläisseura saa jatkaa kauttansa normaalisti. 

Jokerien seuraava ottelu onkin jo huomenna torstaina Jaroslavlissa Lokomotivin vieraana. 

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös