Jokereissa todettu neljä koronatartuntaa – joukkue palasi Suomeen vastikään Kazakstanista

KHL / Uutinen
Jokerien alkukausi on ollut kaukalon ulkopuolisten ongelmien sävyttämä.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

KHL-joukkue Jokereissa on todettu neljällä joukkueen jäsenellä koronatartunta. Seuran tiedotteen mukaan sairastuneiden oireet ovat hyvin lieviä. Tartunnoista uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Jokerit palasi vastikään Suomeen kolmen ottelun vieraspelikiertueeltaan. Kyseiset ottelut Jokerit pelasi Venäjällä Novosibirskissä ja Habarovskissa sekä Kazakstanin pääkaupungissa Nur-Sultanissa.

Jokerit joutui aiemmin syyskuussa karanteeniin Helsingissä vierailleesta Neftehimik Nižnekamskista löytyneiden tartuntojen vuoksi.

Nyt voimaan astuneen karanteenin takia Jokerien ensi viikon kotiottelut Avtomobilist Jekaterinburgia ja Vitjaz Podolskia vastaan siirtyvät myöhemmäksi.

Muokattu kello 16.10: Lisätty tieto karanteenista ja otteluiden siirtymisestä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
HPK:n ja Pelicansin välinen harjoitusottelu peruttiin vain hetkeä ennen avauskiekkoa – syynä Pelicansin joukkueen jäsenen koronatartunta
2.9.2021 19:08
Peruutuksesta tiedotettiin noin kymmenen minuuttia ennen ottelua. Hämeen Sanomien tietojen mukaan joukkueet ehtivät käydä jäällä lämmittelemässä normaalisti.
Haastattelu
Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi: "Ylivoimainen enemmistö rokotettu viimeistään, kun kausi alkaa"
28.8.2021 9:30
Kallioniemen mukaan Liiga-seurat ovat rokottautuneet ahkerasti. Alkavalla kaudella joukkuekaranteenien uhka on poistumassa.
Uutinen
Kahdet yt-neuvottelut läpikäyneen Pelicansin tilikausi tappiolle − muun muassa Valtteri Bottas yhtiön hallitukseen
26.8.2021 14:42
Lahtelaisten liikevaihto viime kaudella oli hieman yli viisi miljoonaa euroa. Yhtiö joutui ottamaan kauden aikana myös lainaa.

Lue myös