Jokereissa jälleen uusia koronatartuntoja − kaksi ottelua siirtyy

KHL / Uutinen
Jokerit sairastavat jälleen.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokerien riveissä on ilmennyt seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Joukkueen henkilöistä jo valtaosa on käynyt taudin läpi.

Jokerit tiedotti keskiviikkona, että sen karanteenissa olevalla ryhmällä ja maanantaina testatuilla henkilöillä on todettu yhteensä seitsemän koronavirustartuntaa. Negatiiviset testitulokset saaneiden pelaajien karanteeni päättyy loppuviikosta, jolloin he voivat palata yhteisharjoituksiin.

Jokerien kahden ottelun ajankohta siirtyy, kun torstain ja lauantain ottelut Metallurg Magnitogorskia ja Lokomotiv Jaroslavlia siirretään pelattavaksi myöhempään ajankohtaan. Lokomotivia vastaan helsinkiläiset pelaavat uuden aikataulun mukaan 19. marraskuuta, kun taas Metalliurg-ottelun ajankohdasta päätös tehdään erikseen myöhemmin.

Helsinkiläisten riveissä on todettu nyt yhteensä 22 koronatapausta, kun ensin 12 joukkueen jäsentä sairastui. Myöhemmin tartuntoja havaittiin kolme lisää ja viimeisimpänä tiedotettiin seitsemästä tapauksesta. Lisäksi aiemmin Jokerit kertoi puolustajien Viktor Löövin ja Jakub Krejcikin sairastaneen koronaviruksen jo kesällä.

Jokerien osalta pelit jatkuvat maanantaina 16. marraskuuta kotiottelulla Traktor Tseljabinskiä vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Kolumni
Pitsiturnaus saa täydet katsomot, mutta nuoret kiekkoilijat odottavat pihalla − hallitus pettää lupauksensa nuorille urheilijoille
9.4.2021 13:02
Suomen hallituksen perjantaina julkaiseman koronapandemian exit-suunnitelman mukaan ensimmäisenä halutaan purkaa lapsia ja nuoria koskevia rajoituksia. Todellisuudessa aivan vihonviimeiseksi jonon perälle on heivattu nuoret urheilijat.
Uutinen
Vancouver Canucks vahvisti koronavariantin iskeneen seuraan – tällä hetkellä tartuntoja jo 25
8.4.2021 6:30
Canucksin joukkue käy parhaillaan läpi koronavirusta synkän kaavan kautta.
Haastattelu
Miro Nalli karautti karanteeniarjesta Ilveksen tehomieheksi − "Ajattelin, että jos saan maalivahdin sivuttaisliikkeeseen, niin samalta puolelta voi aueta tilaa"
6.4.2021 21:57
Ilves palasi koronakaranteenista ottelussa Sportia vastaan eikä antanut isännille sanan sijaa. Tupsukorvien laituri Miro Nalli kertoi, miten pelaaminen tauon jälkeen sujui ja millaista kahden viikon karanteenia oli viettää.

Lue myös