Jokereissa jälleen uusia koronatartuntoja − kaksi ottelua siirtyy

KHL / Uutinen
Jokerit sairastavat jälleen.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokerien riveissä on ilmennyt seitsemän uutta koronavirustartuntaa. Joukkueen henkilöistä jo valtaosa on käynyt taudin läpi.

Jokerit tiedotti keskiviikkona, että sen karanteenissa olevalla ryhmällä ja maanantaina testatuilla henkilöillä on todettu yhteensä seitsemän koronavirustartuntaa. Negatiiviset testitulokset saaneiden pelaajien karanteeni päättyy loppuviikosta, jolloin he voivat palata yhteisharjoituksiin.

Jokerien kahden ottelun ajankohta siirtyy, kun torstain ja lauantain ottelut Metallurg Magnitogorskia ja Lokomotiv Jaroslavlia siirretään pelattavaksi myöhempään ajankohtaan. Lokomotivia vastaan helsinkiläiset pelaavat uuden aikataulun mukaan 19. marraskuuta, kun taas Metalliurg-ottelun ajankohdasta päätös tehdään erikseen myöhemmin.

Helsinkiläisten riveissä on todettu nyt yhteensä 22 koronatapausta, kun ensin 12 joukkueen jäsentä sairastui. Myöhemmin tartuntoja havaittiin kolme lisää ja viimeisimpänä tiedotettiin seitsemästä tapauksesta. Lisäksi aiemmin Jokerit kertoi puolustajien Viktor Löövin ja Jakub Krejcikin sairastaneen koronaviruksen jo kesällä.

Jokerien osalta pelit jatkuvat maanantaina 16. marraskuuta kotiottelulla Traktor Tseljabinskiä vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia vaikuttaa suuresti kiekkosarjoihin Suomessa ja ulkomailla. Tältä sivulta löydät kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Uutinen
Leijonien NHL-vahvistukselle huonoja uutisia − koronavirustartunta uhkaa Jokiharjun MM-turnausavausta
10.5.2022 18:57
Henri Jokiharjulla todettiin Ruotsista palatessa koronavirustartunta. Hän on poissa tositoimista näillä näkymin lauantaihin asti. Puolustajan korona on toistaiseksi oireeton.
Uutinen
Jukurien ja Lukon välinen ottelu siirtyy myöhempään ajankohtaan
17.2.2022 10:48
Kiekko ei putoa Mikkelissä torstaina jäähän Lukon koronatilanteen vuoksi. Ottelun uusi ajankohta on maaliskuun lopulla.
Haastattelu
Toimitusjohtaja Risto Jalo Ilveksen akuutista koronakurimuksesta: "Ei olisi ollut edes täytemiehillä mahdollista saada joukkuetta kasaan"
12.2.2022 12:33
Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo kertoi, että joukkueen vaikea koronatartuntatilanne selvisi vasta perutun paikallisottelupäivän aamuna.

Lue myös