Jokereille neljä jatkosopimusta − Pudaksen sopimus purettu

KHL / Uutinen
Jonathan Pudas etsii uuden työnantajan, Anders Lindbäck puolestaan jatkaa Jokerien maalilla
Kuva © Joonas Kämäräinen

Neljästä jatkosopimuksesta Anders Lindbäckin, Alex Grantin ja Markus Hännikäisen jatkot ovat kaksivuotisia. Henri Ikosen sopimus kattaa seuraavan kauden.

Lindbäckille päättynyt kausi oli ensimmäinen Jokereissa. Hän pelasi 23 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 91,9. Hän kantoi vastuuta myös Jokerien pudotuspeliotteluissa.

Grant on edustanut Jokereita kolme kautta. Tällä kaudella hän oli joukkueen tehokkain puolustaja 21 pisteen saldollaan. Kolmen kauden tehopistesaldo on 76.

Kesken kauden Jokereihin siirtynyt Hännikäinen ehti pelata 21 ottelua tehoilla 5+3. Jokerien oma kasvatti palasi täksi kaudeksi Eurooppaan viisi kautta kestäneen Pohjois-Amerikan reissun jälkeen.

Ikonen on pelannut Jokereissa neljä kautta tehden 163 ottelussa 39 pistettä. Tällä kaudella pisteitä kertyi 40 ottelussa seitsemän.

− Joukkueen rakentaminen etenee aikataulussa ja olemme tyytyväisiä kauden aikana sekä sen jälkeen tehtyihin jatkosopimuksiin. Edelleen on mahdollista, että lisää jatkosopimuksia on tulossa. Ulkopuolelta joukkueeseen liittyvistä pelaajista tiedotamme toukokuun aikana, joukkueen omistaja ja GM Jari Kurri kertoo.

Tälle kaudelle joukkueeseen liittynyt Jonathan Pudas ei jatka Jokereissa, vaan hänen kaksivuotisen sopimuksensa jälkimmäinen vuosi on purettu yhteisymmärryksessä. Pudas ehti tehdä 41 runkosarjaottelussa tehot 2+8 sekä yhden pudotuspelimaalin kahdessa ottelussa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle