Jokereille jatkosopimuksia ja nuoria pelaajia − Sklenicka ja Joensuu jatkavat kaksi vuotta

KHL / Uutinen
David Sklenicka nähdään jatkossakin jokeripaidassa.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jokerit on tehnyt jatkosopimukset viiden viime kaudella KHL:ää pelanneen pelaajan kanssa. Lisäksi miehistöön liittyy kolme viime kauden juniorijoukkueen pelaajaa ja kaksi muualta tulevaa nuorta pelaajaa.

Jokerien pelaajista jatkosopimuksen ovat tehneet puolustajat Tommi Kivistö ja David Sklenicka sekä hyökkääjät Aleksi Halme, Jesse Joensuu ja John Norman. Kivistön sopimus on vuoden mittainen, muut neljä pelaavat Jokereissa ainakin kevääseen 2022 asti.

Joensuu on Jokerien KHL-historian paras maalintekijä sekä eniten otteluita pelannut pelaaja. Myös Kivistö ja Norman ovat pelanneet Jokerien KHL-miehistössä jo kolmella edellisellä kaudella. Halme teki KHL-debyyttinstä viime kaudella, kuten myös Sklenicka, joka liittyi puolustukseen kesken kauden.

Viime kaudella pääosin Kiekko-Vantaata edustanut maalivahti Waltteri Ignatjev jatkaa organisaatiossa. Viime kauden junioreista maalivahti Sebastian Katajainen sekä puolustajat Jaako Manninen ja Oliver Tuhkanen tekivät organisaation kanssa sopimuksen. TUTOssa 39 Mestis-ottelua pelannut Nuutti Viitasalo ja KooKoon junioreissa pelannut Mathias Hänninen liittyvät uusina pelaajina Jokerien organisaatioon. Nämä pelaajat pelaavat pääosin A-nuorten tai Kiekko-Vantaan riveissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle