Jokereille ehdollinen sarjapaikka Mestikseen − IL: mahdollinen kotiareena Keravalla

MESTIS / Uutinen
Jokerien edustusjoukkue pelasi viimeksi KHL:ää.
Kuva © Joonas Kämäräinen
Jääkiekkoliitto edellyttää, että Jokerit organisoi omistajakuvionsa hakemuksessaan kuvailemallaan tavalla. Lisäksi seuran on täytettävä Mestis-lisenssiehdot.

Jokereille on myönnetty ensi kaudeksi Mestikseen ehdollinen sarjapaikka. Liittohallitus päätti, että helsinkiläisseura voi pelata toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, mikäli se täyttää Jääkiekkoliiton sille asettamat ehdot: omistusjärjestelyt ja pääomistajuus on ratkaistava Jokerien hakemuksessaan esittämällä tavalla.

Mikäli Jokerit täyttää näiden ehtojen lisäksi Mestiksen lisenssiehdot, on sen mahdollista pelata sarjaa ensi kaudella. Lisenssihakemusten määräaika kaudelle 2023−24 umpeutuu maaliskuun lopussa.

Liittohallitus päätti myös, että Jokerien mukaan tullessa Mestiksessä pelaisi tulevalla kaudella 14 joukkuetta, eikä joukkuemäärää näin supistettaisi.

Jokerien pelipaikka-asia otti myös tuulta alleen, kun Iltalehti kertoi seuran pelaavan suurella todennäköisyydellä kotipelinsä useammassa hallissa. Yksi pelipaikoista olisi Iltalehden mukaan Keravan jäähalli.

» Lähetä palautetta toimitukselle