Jokereiden pudotuspelien kotiottelut pelataan ilman yleisöä

KHL / Uutinen
Yleisö ei pääse seuraamaan pudotuspeliotteluita.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Jokerit kertoo verkkosivuillaan, että seura noudattaa hallituksen ohjeistusta ja tulee pelaamaan loput pudotuspelien kotiottelut ilman yleisöä.

Jokereiden toinen pudotuspelikierros alkaa tulevan viikon tiistaina Pietarissa. Kotiottelut pelataan lauantaina 21.3. ja maanantaina 23.3.

Myös Venäjällä koronavirustilanteen aiheuttamia toimenpiteitä pohditaan. Eilen pelattu moskovan paikallisottelu Spartakin ja Dinamon välillä pelattiin kokonaan ilman yleisöä.

Toistaiseksi KHL ei ole Liigan tai NHLn ohella ilmoittanut otteluiden mahdollisista viivästymisistä tai perumisista, mutta kaikki mahdollisuudet ovat vielä auki ja muutoksia saattaa vielä ilmetä.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Aihe

Koronavirus

Pandemiaksi kehittynyt koronavirus-epidemia keskeyttää jääkiekkosarjoja ympäri maailman. Tältä sivulta löytyy kootusti kaikki koronavirus-uutiset.

Artikkeli
Telia kiistää mietteet Liigasta luopumisesta, neuvottelut kauden rahoista ovat kesken – "En usko, että isoa ongelmaa"
3.4.2020 18:58
Telia vahvistaa neuvottelevansa paraikaa Liigan kanssa siitä, millainen Telian maksama mediaoikeusraha on äskettäin päättyneeltä, keskeytyneeltä kaudelta. Telian Olli-Pekka Takanen sanoo, että Telia haluaa jatkaa kumppanuutta vastaisuudessakin.
Uutinen
Kolumni
Näkemys: Valoa koronakevääseen – Telian päätös näyttää liigan klassikko-otteluja on upea kulttuuriteko
2.4.2020 11:36
Nostalgiaottelut ovat rajoitusten ja eristäytymisen keskellä elävän jääkiekkokansan apatiaan parasta mahdollista lääkettä.

Lue myös