Jokereiden kausi alkoi: Stanley Cup -voittaja Antti Niemi palasi NHL:stä Vantaalle, ja torjui heti voiton

KHL / Uutinen
Antti Niemi pelasi voitokkaan ottelun.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com

Jokerit aloitti kautensa tänään Vantaalla kun se kohtasi KHL-kauden 2019-20 ensimmäisessä harjoitusottelussaan Neftekhimik Nizhnekamskin. Tasainen ottelu päättyi lopulta Jokereiden voittoon 3-2. Ottelun ratkaisua saatiin odottaa aina päätöserään asti. Brian O'Neill ja Petri Kontiola saivat kiekot ohi vierasjoukkueen maalinsuulla pelanneen Aleksander Shartjshenkovin. Johto ei kuitenkaan kauaa kestänyt, ja Pavel Padakin sekä Andrei Sergejev toivat pelin nopeasti tasoihin. Lopullinen ratkaisu nähtiin ottelun viimeisellä peliminuutilla, kun Ahti Oksanen unohtui yksin maalin eteen, ja hänen oli helppo lyödä lopullinen sinetti ottelulle.

Jokereiden kokoonpanossa olivat tänään Kontiolan ja Oksasen lisäksi myös kaikki uudet hankinnat, kun Antti Niemi pelasi maalinsuulla, ja Veli-Matti Savinainen, Henrik Haapala, Mikko Lehtonen ja Teemu Eronen olivat kokoonpanossa.

Myös nuoret pelaajat saivat hieman peliaikaa, kun kokoonpanossa ja jäällä nähtiin Aleksi Halme, Konsta Hirvonen, Roope Reini sekä Eetu Torpström.

Sivussa kokoonpanosta olivat hyökkääjät Marko Anttila, Jesse Joensuu, Mika Niemi, sekä puolustajat Alex Grant ja Viktor Lööv. Loukkaantuneina tällä hetkellä ovat Nicklas Jensen sekä Eetu Mäki, joiden tilannetta seurataan viikko kerrallaan.

Jokereiden seuraava harjoitusottelu pelataan keskiviikkona Valkeakoskella, kun vastaan tulee Harri Säterin, Jukka Peltolan, Juuso Puustisen ja Mikael Ruohomaan edustama Sibir Novosibirsk.

» Lähetä palautetta toimitukselle